Ηλεία

Πύργος: Στους δρόμους για ελέγχους η Τροχαία

troxaia_manolopoyloy_1.jpg
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

giakoumelou@gmail.com

Με συνεχή παρουσία στους δρόμους της πόλης του Πύργου, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Τροχαία Πύργου, η οποία προσπαθεί να ρυθμίσει την κυκλοφορία κατά τις ώρες αιχμής στις κεντρικές κυρίως οδούς του Πύργου καθώς και να μειώσει τις περιπτώσεις παραβατικότητας που σημειώνονται συχνά και οι οποίες δημιουργούν κυκλοφοριακό «χάος» στο κέντρο, με δεδομένη πλέον και την έλλειψη της δημοτικής αστυνομίας.

Για το λόγο αυτό, η αιφνιδιαστική παρουσία των αστυνομικών της Τροχαίας, προχθές το βράδυ επί της οδού, Πατρών, στον Πύργο, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους περισσότερους οδηγούς, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να στρίψουν προς την Τάκη Πετροπούλου, δέχθηκαν τις κλήσεις παράβασης από τους Τροχονόμους που βρίσκονταν στο σημείο. Οι περισσότεροι οδηγοί, επεσήμαναν στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» πως το πρόστιμο ήταν αρκετά «τσουχτερό» ενώ σχολίασαν πως η λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών και των ρυθμιστικών πινακίδων στο συγκεκριμένο σημείο, δεν προσφέρει ευκολία στην κίνηση των οχημάτων, καθώς για να βρεθεί κάποιος στο Πολύκεντρο, είναι αναγκασμένος πλέον να ακολουθήσει έναν ολόκληρο κύκλο.

Και χθες το μεσημέρι, η Τροχαία βρέθηκε ξανά στη συμβολή των οδών Μανωλοπούλου και Πατρών, στον Πύργο, όπου με την παρουσία του διοικητή, Γιώργου Κωστόπουλου, ρύθμιζε την κυκλοφορία. Αφορμή για τη συνεχή παρουσία της Τροχαίας Πύργου, στους δρόμους της πόλης του Πύργου, είναι αφενός μεν η έλλειψη παρουσίας της δημοτικής αστυνομίας που καθημερινά βρισκόντουσαν στα κεντρικά σημεία καθώς και η αποφυγή μποτιλιαρίσματος που δημιουργείται κυρίως τις ώρες αιχμής. Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσία της Τροχαίας αναμένεται να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, ενώ σε περίπτωση που σημειωθούν παραβάσεις τα πρόστιμα θα γίνουν ακόμα πιο αυστηρά για τους παραβάτες οδηγούς.

Όλη η επικαιρότητα