Αχαϊα Ηλεία

Πύργος: Συγκίνηση για το «φευγιό» της Δήμητρας Χριστοπούλου

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας αλλά και της Ηλείας, προκάλεσε η είδηση του θανάτου της δασκάλας Δήμητρας Χριστοπούλου, που «έφυγε» χθες από τη ζωή, σε ηλικία 52 ετών, μετά από μια δύσκολη μάχη με ανίατη ασθένεια.

Η Δήμητρα Χριστοπούλου, υπηρετούσε στο  65ο Δημ. Σχολείο Πατρών αλλά ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και στην Ηλεία, αφού καταγόταν από τον Πύργο, τον οποίο και επισκεπτόταν συχνά, μαζί με τον σύζυγό της, Θεόδωρο Μπαρή, επίσης εκπαιδευτικό και ιδιαίτερα γνωστό στην εκπαιδευτική κοινότητα της Ηλείας, αφού έχει υπηρετήσει την εκπαίδευση από διάφορες θέσεις (Σχολικός Σύμβουλος, Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης αλλά και αναπλ. Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας), ενώ είναι και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημ. Συμβουλίου Ερυμάνθου, και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος. Ο ίδιος, την «αποχαιρέτησε» μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα στο διαδίκτυο, γράφοντας στη «σελίδα» του: «Οι άνθρωποι που αγαπάμε, μένουν πάντα ζωντανοί στη μνήμη μας! Καλό παράδεισο γλυκιά μου» που συνοδευόταν από μια φωτογραφία της.

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Ο σύζυγός της, η κόρης τους, οι γονείς και τα αδέλφια της, θα την αποχαιρετήσουν σήμερα στις 2:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών, όπου θα τελεστεί η Νεκρώσιμος Ακολουθία, ενώ η ταφή της θα γίνει στο 1ο Κοιμητήριο Πύργου (Άγιοι Πάντες).

Η εφημ. «Πατρίς» και το PatrisNews εκφράζουν τα θερμά τους συλληπτήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Όλη η επικαιρότητα