Ηλεία

Πύργος: Συναγερμός για εξαφάνιση ηλικιωμένης – Έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της οι πυροσβέστες

Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στις Αρχές, για εξαφάνιση ηλικιωμένης η οποία είχε να δώσει σημεία ζωής, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές ημέρες.

Το σπίτι της γυναίκας στην οδό Δεληγιάννη παρέμενε ερμητικά κλειστό και αυτό ήταν κάτι που ανησύχησε τους γείτονες, που την καλούσαν στο τηλέφωνο και δεν έπαιρναν απάντηση. Έτσι ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έφτασε αμέσως στο σπίτι της άτυχης γυναίκας. Στο σημείο κλήθηκε και κλειδαράς προκειμένου να ανοίξει την πόρτα αφού το σπίτι ήταν ερμητικά κλειστό.

Ωστόσο, για συνδρομή κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου, που έφτασε με το ειδικά εξοπλισμένο όχημα. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα με τον ειδικό εξοπλισμό τους κι έτσι οι Αρχές εισήλθαν μέσα στην οικία. Ευτυχώς η 90χρονη γυναίκα όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια, ήταν ζωντανή και καλά στην υγεία της, ωστόσο, μια πτώση την είχε καθηλώσει στο πάτωμα και δεν μπορούσε να σηκωθεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο Νοσοκομείο του Πύργου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Όπως ανέφεραν στο patrisnews γείτονες της ηλικιωμένης, η ίδια μένει τα τελευταία χρόνια μόνη της ενώ αρκετοί είχαν να την δουν από το περασμένο Σάββατο, κάτι που κίνησε υποψίες πως μπορεί να της έχει συμβεί κάτι σοβαρό. Ευτυχώς όμως, η κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε ασφαλής στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Δείτε φωτογραφίες:

Όλη η επικαιρότητα