Ηλεία Πολιτισμός

Πύργος: Τα «Διαβατάρικα Πουλιά» στον Άγιο Γεώργιο

Την ταινία «Διαβατάρικα Πουλιά» είδαν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του σινεμά που το βράδυ της Παρασκευής συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία της Τ.Κ Αγίου Γεωργίου, για τη δράση «Σινεμά στις Πλατείες 2019» του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου για παιδιά και νέους, με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου.

Λίγο πριν την έναρξη της ταινίας, προβλήθηκε η βραβευμένη ταινία μικρού μήκους,  με τίτλο «Think Again» στη δημιουργία της οποίας συμμετείχαν ο Νικόλας Ρηγόπουλος και η Ανδριάνα Αργυροπούλου από τον Άγιο Γεώργιο. Στη συνέχεια, είχαν την ευκαιρία να δουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες που έχει προβληθεί στο Φεστιβάλ, τα «Διαβατάρικα Πουλιά» του Όλιβερ Ρίνγκερ. Μια ταινία, με πολλά και σημαντικά μηνύματα για τα παιδιά, αλλά και για τους μεγάλους.

Ανάμεσα στα παιδιά βρέθηκε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος, ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Ψάρη, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για την οργάνωση της βραδιάς, μεταξύ των οποίων και τον επιχειρηματία Απόστ. Βερβίτα για την προσφορά των καθισμάτων.

Και Καραγκιόζη

   Εξάλλου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος, την Πέμπτη 1η Αυγούστου, διοργανώνει και παράσταση Καραγκιόζη. Οι φίλοι του θεάτρου σκιών που θα βρεθούν στις 9:30 το βράδυ στην πλατεία (απέναντι από την εκκλησία) θα δουν την «Συμμορία των φαντασμάτων». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όλη η επικαιρότητα