Ηλεία Πολιτισμός

Πύργος: Τελευταίες παραστάσεις για τον «Ιδανικό Σύζυγο»

Ακούστε το άρθρο

Μέχρι και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου θα παίζονται οι παραστάσεις της Ομάδας Θεάτρου «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» με το έργο «ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ» του Όσκαρ Γουάιλντ στο Δημοτικό Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ.

Η παράσταση έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα, με το κοινό να κατακλύζει τις ημέρες των παραστάσεων την αίθουσα του δημοτικού θεάτρου, προκειμένου να απολαύσει μια άρτια στημένη και υψηλής αισθητικής παράσταση.

Εντυπωσιάζουν επίσης τα σκηνικά και οι γρήγορες εναλλαγές του σκηνικού χώρου καθώς και τα κοστούμια της παράστασης, τα οποία έχει επιμεληθεί η Χριστίνα Κωστέα που χαρίζουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην παράσταση.

Μέσα σ’ ένα κλίμα ευθυμίας και πανέξυπνων διαλόγων, ο «Ιδανικός σύζυγος» εξετάζει τη σχέση πολιτικής εξουσίας και ατομικής ηθικής. Ο Γουάιλντ μας προτρέπει, αφού επικρίνουμε τους άλλους, ν’ ασκήσουμε κριτική και στον ίδιο μας τον εαυτό.

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κοέν, ο οποίος συνεργάζεται για έκτη χρονιά με την ομάδα, ενώ τα πρόσωπα του έργου ερμηνεύουν οι Νίκος Λαϊνόπουλος, Διονύσης Ζάγκλης, Ασπασία Αργυροπούλου, Πέγκυ Δρεμπέλα, Μαρία Μαντά, Δημήτρης Νικολακόπουλος, Νίκη Δημοπούλου, Φανή Ζάγκλη, Τζωρτζίνα Αργυροπούλου, Νικόλ Σπηλιωτοπούλου και Ανδρέας Βαχλιώτης.

Όλη η επικαιρότητα