Ηλεία

Πύργος: Τέλη με.. ένα ευρώ

Ακούστε το άρθρο

Στην Εφορία του Πύργου προκειμένου να καταθέσουν το 1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, θα βρίσκονται αύριο στις 9 το πρωί τα μέλη του Κινήματος Ενάντια στο Μνημόνιο, που χθες απηύθυναν κάλεσμα στους ενδιαφερόμενους πολίτες, να προβούν στην κατάθεση του 1 ευρώ, με δεδομένο πως δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα υψηλά ποσά που καλούνται να πληρώσουν. Μαζί με την κατάθεση του ποσού αυτού, όσοι προχωρήσουν σε αυτή την διαδικασία, στη συνέχεια θα υποβάλλουν και αγωγή προς το Δημόσιο ζητώντας απαντήσεις για τα χρήματα που έχουν κατατεθεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά παρ’ όλα αυτά, όπως δηλώνουν, το οδικό δίκτυο της Χώρας και ειδικά της Ηλείας, παραμένει σε άθλια κατάσταση.

Της Πηγής Γιακουμέλου
giakoumelou@gmail.com 

«Συνεχίζουμε και φέτος την κίνηση για τα τέλη κυκλοφορίας, καταθέτουμε ένα ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και μετά προχωράμε σε αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου. Αυτό που έχουμε κάνει και τα προηγούμενα χρόνια. Θεωρούμε ότι φέτος είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα οικονομικά και με όλα τα καινούργια μέτρα που έχουν περάσει οπότε υπάρχει ένας επιπλέον λόγος για τους πολίτες να συμμετέχουν στο κίνημα», ανέφερε το μέλος του Κινήματος Ενάντια στο Μνημόνιο, Γιώργος Δούνιας και συνέχισε «Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την τελική μας δικαίωση. Τα τέλη είναι ανταποδοτικά και θέλουμε να μας αποδείξουν – αυτό ζητάμε και στην αγωγή – που έχουν πάει όλα τα χρήματα που έχουν κατατεθεί όλα αυτά τα χρόνια αφού το οδικό δίκτυο είναι άθλιο».

Από την πλευρά του το μέλος, Χρήστος Ζέρβας, επεσήμανε μεταξύ των άλλων ότι: «Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, δίνουμε όλοι μαζί τον αγώνα μας και πιστεύω πως με την κ. Δώρα Καλάκου στο τέλος θα δικαιωθούμε. Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες την Πέμπτη στις 9 το πρωί στην Εφορία όπου εκεί θα γίνει η συνάντηση και θα εγγραφούμε πάλι όπως και πέρυσι ώστε να καταθέσουμε το ένα ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων».

Όλη η επικαιρότητα