Ηλεία

Πύργος: Θλίψη για το φευγιό του Χαράλαμπου Βένδρα

Ο Λάμπης Βένδρας αφήνει τον μάταιο κόσμο λίγους μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου του γιου Σωτήρη.
Ακούστε το άρθρο

Θλίψη στην κοινωνία του Πύργου για τον άδικο χαμό του Λάμπη (Χαράλαμπου) Βένδρα, που «έφυγε» το πρωί της Τετάρτης από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, «χτυπημένος» από τον κορωνοϊό, έπειτα από διήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο του Πύργου.

Δυστυχώς, υπέκυψε σχετικά γρήγορα καθώς έπασχε και από υποκείμενα νοσήματα και ο ιός φαίνεται πως επιδείνωσε ακόμα περισσότερο την επιβαρυμένη υγεία του.

Ο Λάμπης Βένδρας αφήνει τον μάταιο κόσμο λίγους μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου του γιού Σωτήρη, που νικήθηκε από την επάρατη νόσο, έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε, στις 27 Ιουνίου του 2021.

Διατηρούσε ένα από τα πρώτα καταστήματα με κυνηγετικά είδη στην Ηλεία, πάντα στην οδό Ερμού. Ήταν ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, επιτυχημένος σε αυτό που έκανε, με ιδιαίτερη αγάπη για το κυνήγι και είχε δημιουργήσει μια οικογενειακή, ουσιαστικά, επιχείρηση που διατηρούσε και διεύρυνε μαζί με τον πρόσφατα αδικοχαμένο γιο του Σωτήρη και τη συνδρομή της συζύγου του, Γιάννας, την όποια είχε πάντα στο πλευρό του, όπως και τις κόρες του.

Η οικογένειά του είναι μια από τις πιο αγαπητές στην κοινωνία του Πύργου και ιδιαίτερα στην ανατολική πλευρά της πόλης όπου είχε δραστηριοποιηθεί.

Ο Λάμπης ήταν ένας ευφυής άνθρωπος, διατηρούσε συνήθως χαμηλούς τόνους διέθετε ιδιότυπο χιούμορ και είχε παντού φίλους.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη και ώρα 16:00  στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων (Α’ Κοιμητήριο Πύργου).

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους του.

Όλη η επικαιρότητα