Αθλητισμός

Πύργος: Tριήμερο θεάματος στο τουρνουά μπάσκετ «3 on 3»! (PHOTOS)

img_3979.jpg

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίστηκε και την Κυριακή το τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 στον Πύργο, το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή και διεξάγεται στο αθλητικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας ύστερα από πρωτοβουλία του δήμου Πύργου, της δημοτικής κοινότητας, του Φιλαθλητικού Ομίλου της περιοχής καθώς και εθελοντικών αθλητικών ομάδων.

Οι ομάδες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και το τουρνουά ολοκληρώνεται σήμερα με το FINAL-8 άνω των 18 ετών. Την Κυριακή έγιναν οι τελικοί των Νέων κάτω των 18 ετών. Στον τελικό Οι TRIPLE CROWN νίκησαν τους ΑΜΑLIADA BULLS με 15-13 και κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους. Ακόμη έγιναν και αγώνες για τη φάση των 28 και των 14 και προκρίθηκαν οι έξι νικήτριες ομάδες και ο καλύτερος όγδοος.

Σήμερα Δευτέρα θα γίνει ο ένας αγώνας που απομένει για τη φάση των 14, οι 4 προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός (οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 19:30).

Το θέαμα αναμένεται και πάλι υψηλό και σίγουρα οι εγκαταστάσεις της Αγίας Βαρβάρας θα είναι γεμάτες από κόσμο του μπάσκετ και όχι μόνο…

*Στο τουρνουά συμμετείχε και το patrisnews.com, όπου στάθηκε αξιοπρεπώς χάνοντας 15-7 και 15-14 στα δύο ματς του ομίλου!

Οι παίκτες της ομάδας υποσχέθηκαν την επόμενη χρονιά να παίξουν ακόμα καλύτερα και να επιτύχουν νικηφόρο αποτέλεσμα!

Όλη η επικαιρότητα