Ηλεία

Πύργος: Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό τριών ατόμων στην Αλφειού (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμό τριών ατόμων, συνέβη λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, στην οδό Αλφειού στον Πύργο.

Άγιο φαίνεται πως είχαν οι επιβαίνοντες δυο οχημάτων το απόγευμα της Δευτέρας, οι οποίοι παρά τη σοβαρή πλαγιομετωπική σύγκρουση των οχημάτων τους στη γέφυρα του Αλφειού στην Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος του Ποτοκίου, γλίτωσαν τα χειρότερα και ο τραυματισμός τους ήταν ελαφρύς.

Ειδικότερα, ήταν λίγο μετά τις 17:30 όταν υπήρξε ειδοποίηση για σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα του Αλφειού. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες, ενώ στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο ΓΝ Ηλείας. Στο σημείο και η Τροχαία Πύργου, προκειμένου να ελέγξει τη ροή της κίνησης των οχημάτων σε ένα πολυσύχναστο δρόμο και να ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραυματισμός τους είναι ελαφρύς και δε συντρέχει ανησυχίας.

Στα του ατυχήματος, το όχημα μάρκας Audi κινούταν επί της Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας με κατεύθυνση προς Κρέστενα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τη στιγμή που βρισκόταν στη γέφυρα του Αλφειού συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα μάρκας Honda που έβγαινε από το στενό που οδηγεί στο Ποτόκι. Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή που το Honda έκανε περιστροφή και σταμάτησε κοντά στα κιγκλιδώματα, ενώ το ίδιο συνέβη και στο Audi του οποίου η τρελή πορεία σταμάτησε στην απέναντι πλευρά και σε κοντινή απόσταση από τα κιγκλιδώματα.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση…

Όλη η επικαιρότητα