Ηλεία

Πύργος: Ξεκίνησε το Πασχαλινό Bazaar από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ακούστε το άρθρο

Πιστό στο καθιερωμένο Πασχαλιάτικο ραντεβού του με τους πολυπληθείς υποστηρικτές του το «Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει και φέτος Πασχαλινό bazaar που ξεκίνησε από χθες την λειτουργία του στο χώρο του φουαγιέ, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο (στην οδό Μανωλοπούλου).

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν το bazaar του που θα διαρκέσει έως και τις 4 Απριλίου (Μ. Τετάρτη), προκειμένου να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές.Αγοράζοντας κάποιο από την μεγάλη γκάμα ειδών που υπάρχουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του bazaar θα στηρίξετε το σπουδαίο έργο του εθελοντικού οργανισμού χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Η εκπαιδευτικός στο Σπίτι Προστασίας του «Χαμόγελου» στην Κυλλήνη, Κατερίνα Ξένου, δήλωσε στην ΠΑΤΡΙΣ: «Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας για την παραχώρηση του χώρου και φέτος για το πασχαλινό μας bazaar. Όσοι μας επισκεφθούν θα βρουν είδη του οργανισμού αλλά και αντικείμενα που έχουν κατασκευάσει οι εθελοντές μας με πάρα πολύ αγάπη για να ενισχύσουμε όλοι μαζί  το σύλλογο. Αντικείμενα που αποτελούν πολύ καλές λύσεις για δώρα… Πασχαλινές λαμπάδες και αυγά, στεφάνια, γουστόζικα διακοσμητικά, ευφάνταστες χειροτεχνίες και πολλά ακόμα σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές. Ευχαριστούμε τον κόσμο που προσήλθε την πρώτη ημέρα λειτουργίας του bazaar και προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να μας επισκεφθεί μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη

Σημειώνουμε ότι οι ώρες λειτουργίας του bazaar είναι από τις 9.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Όλη η επικαιρότητα