Ελλάδα

Ενέδρα θανάτου στον Κοβάσεβιτς – Τον πυροβόλησαν στην Γλυφάδα

Ακούστε το άρθρο

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτςδέχθηκε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα το βράδυ της Τρίτης. Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά… Ο δράστης περίμενε τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στην οδό Ελπίδος στην Γλυφάδα μέσα σε αυτοκίνητο πιθανόν Smart. Μόλις ο πρώην ποδοσφαιριστής έφτασε στο σπίτι του, ο δράστης τον πλησίασε και πυροβόλησε εναντίον του.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έπεσε κάτω για να αποφύγει τις σφαίρες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρώς ενώ ο δράστης διέφυγε. Ο πρώην ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιό Βούλας.

Η αστυνομία, με όσα στοιχεία έχει στα χέρια της, «βλέπει» ενέδρα θανάτου ενώ μυστήριο αποτελεί και ένα όχημα στην Γλυφάδα που καίγεται μιας και οι Αρχές ερευνούν το αν πρόκειται για το αυτοκίνητο του δράστη.

Ποιος είναι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μετά από μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό με τις φανέλες του Ερυθρού Αστέρα, της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, της Σοσιεδάδ, της Γιουβέντους και της Λάτσιο, ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2007 και έμεινε για δύο χρόνια στο λιμάνι.

Μάλιστα, ο Ντάρκο είχε και 59 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Σερβίας σημειώνοντας 10 γκολ και αμέσως έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του Ολυμπιακού. Ο 46χρονος πλέον Σέρβος, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, παρέμεινε ενεργός στο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε να τον τοποθετήσει ως επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου, ενώ διετέλεσε και τεχνικός σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» διοίκησης.

via

Όλη η επικαιρότητα