Ελλάδα

Πυροβολισμοί στη Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία στο βενζινάδικο!

Ακούστε το άρθρο

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς, έναν 35χρονο άνδρα νεκρό και έναν τραυματία, εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/11) στη Νίκαια, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, επί της Θηβών.

Κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών, αλλά και για ανθρωποκτονία για την οποία αθωώθηκε, ήταν ο 35χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έπεσε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης (16/11) από πυροβολισμούς στη Νίκαια, καθώς δέχθηκε τρεις σφαίρες των 7,65 στο στήθος και στη βάση του κεφαλιού.

Αμέσως μετά το χτύπημα οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε ΙΧ να έχει τυλιχθεί στις φλόγες, στον Κηφισό.

Το Mega έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο. Πρόκειται για εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο καταγράφεται ένα μαύρο αυτοκίνητο, στο οποίο εκτιμάται ότι επέβαιναν οι δράστες, να προσεγγίζει το σημείο της δολοφονίας.

Πυροβολισμοί στη Νίκαια: Αυτός είναι ο νεκρός στο βενζινάδικο στη Θηβών

Ο 35χρονος Μ.Δ. ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων στην Νίκαια που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς που έριξαν άγνωστοι το βράδυ της Τρίτης (16/11), το 2010 είχε απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ το 2013 ο ανακριτής τον είχε κατηγορήσει για ανθρωποκτονία αλλά αθωώθηκε στη δίκη. Ο Μ.Δ. φαίνεται να ήταν ενεργός παίχτης στη διακίνηση ναρκωτικών.

Από τους πυροβολισμούς εκτός από τον Μ.Δ. που έπεσε νεκρός, έχει τραυματιστεί στο χέρι και ένας ομοεθνής του, ο οποίος σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ είναι πρώτος ξάδερφός του και οι δράστες με το όχημα τράπηκαν σε φυγή. Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο των δραστών είχε κλαπεί πριν από περίπου ένα μήνα από Γλυφάδα.

Οι έρευνες και οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Δολοφονία υψηλού ρίσκου, δείγμα της αποφασιστικότητας να «βγάλουν από τη μέση το θύμα» τους, χαρακτηρίζουν αστυνομικές πηγές την δολοφονία του Μ.Δ..

Οι κινήσεις των δραστών και οι τελευταίες στιγμές στη ζωή του θύματος, έχουν καταγραφεί από κάμερες κλειστού κυκλώματος. Το όχημα διαφυγής εντοπίστηκε καμένο στην οδό Μυριβήλη στη Νίκαια, ενώ τους δράστες εκτιμάται ότι περίμενε συνεργός.

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για «μαφιόζικη εκτέλεση, με σχέδιο που παραπέμπει σε επαγγελματίες εκτελεστές».

Τα στελέχη της ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση, αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας, τους φυσικούς αυτουργούς, αλλά και τον εντολέα.

Ο 35χρονος Μ.Δ. / Φωτογραφία: top-channel.tv

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του «Lawandorder» από το σημείο:

Η αστυνομία απέκλεισε το χώρο (εικόνες & βίντεο Lawandorder):

Το καμένο αυτοκίνητο στην οδό Μυριβήλη:

Πηγή: lawandorder.gr

Όλη η επικαιρότητα