Categories: Ελλάδα

Πυροβολισμός 16χρονου: «Προσεύχομαι για να γίνει καλά»

Share

Ψάχνουν ένα θαύμα, μια μικρή χαραμάδα ελπίδας. Όσο ο 16χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του, η σύζυγος του μιλώντας στο MEGA ζητεί να αποδοθεί δικαιοσύνη και παράλληλα προσεύχεται. Να γίνει καλά ο άνθρωπος τους και να επιστρέψει σύντομα κοντά τους.

Σύζυγος: Θέλω δικαιοσύνη να τον δικάσει ο εισαγγελέας και να γίνει καλά.

Δημοσιογράφος: Προσεύχεσαι; Τι κάνεις;

Σύζυγος: Ναι προσεύχομαι για να γίνει καλά

Δημοσιογράφος: Πιστεύεις θα γίνει ένα θαύμα;

Σύζυγος: Θα γίνει, θα γίνει καλά.
Με δάκρυα στα μάτια η οικογένεια του 16χρονου αγωνιά για την υγεία του και μετρά τις ώρες μία μία, φροντίζοντας παράλληλα την επτά μηνών κόρη του.

«Χάλια ζούμε, θέλουμε τον Κώστα πίσω να ‘ρθει. Θέλουμε δικαιοσύνη» δηλώνει η πεθερά του 16χρονου.

Η σύζυγος και η μητέρα του 16χρονου θέλουν όπως λένε, o 34χρονος αστυνομικός που τον πυροβόλησε να οδηγηθεί στις φυλακές.

«Να γίνει καλά ο γιος μου, ο Κώστας, ο γιος μου, ο μικρός και αυτός να μπει μέσα, θέλω δικαίωση και αυτός να μπει μέσα ισόβια» λέει η μητέρα του 16χρονου.

«Να μπει μέσα, να μην βγει ποτέ. Ο Θεός είναι μεγάλος και βλέπει» δηλώνει η σύζυγος του 16χρονου.

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, μιλώντας στο Mega τόνισε ότι ο αστυνομικός δε γνώριζε την ηλικία του ανθρώπου που καταδίωκε με τους συναδέλφους του.

«Στην καταδίωξη αυτή δεν υπήρχε κανένας ανήλικος. Η γνώση την οποία είχαν τα δύο πληρώματα των δύο μοτοσυκλετών, ήταν ότι ένας πολίτης, αδιευκρίνιστου ηλικίας, αδιευκρίνιστου χρώματος, έχει διαπράξει μία παράνομη πράξη, έχει κλέψει βενζίνη» ανέφερε ο δικηγόρος.

Πηγή: real.gr