Ελλάδα

Πυροβολισμός έξω από σπίτι πρώην υπουργού με εμπλοκή αστυνομικού

Ακούστε το άρθρο

Σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμό έξω από το σπίτι γυναίκας πολιτικού, πρώην υπουργού, σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, μία γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι από πυροβολισμό ακριβώς έξω από το σπίτι της πρώην υπουργού. Στο σημείο βρισκόταν όχημα της Ασφάλειας και ένας αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο και φρουρούσε το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο αστυνομικός, ηλικίας περίπου 50 ετών, να είναι αυτός που πυροβόλησε στο πόδι τη γυναίκα ύστερα από έντονο τσακωμό. Η γυναίκα μετέβη μόνη της, παρά τον τραυματισμό της, στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το κατά πόσο γνωριζόταν με τον αστυνομικό και πήγε στο σημείο όπου βρισκόταν ο αστυνομικός για να τον δει.

Το περιστατικό προκαλεί πολλά ερωτήματα, καθώς φαίνεται ότι πρόκειται για ακόμα ένα κρούσμα –ανάμεσα στα πολλά των τελευταίων εβδομάδων- όπου αστυνομικός εμφανίζεται να εμπλέκεται σε πράξη που δεν συνάδει με τίποτα με ένα όργανο που καλείται να εφαρμόσει το νόμο.

Όλη η επικαιρότητα