Ελλάδα

Πυξ Λαξ: «Όποιος έχει συνδέσει το όνομά μας με τον ντράμερ έχει ειδοποιηθεί από τον δικηγόρο μας»

Το συγκρότημα ξεκαθάρισε ότι όσοι συνδέουν τον καταδικασθέντα με το συγκρότημα, τότε θα κινηθούν νομικά εναντίον του.
Ακούστε το άρθρο

Τη δική τους απάντηση έδωσαν τα μέλη του συγκροτήματος των Πυξ Λαξ για την υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου από έναν ντράμερ μουσικό, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί τους, ξεκαθαρίζοντας πώς όσοι συνδέουν τον καταδικασθέντα με το συγκρότημα, τότε θα κινηθούν νομικά εναντίον του.

Μέσω της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, οι Πυξ Λαξ ανέφεραν για τον ντράμερ πως «όποιο μέσο ή άτομο έχει συνδέσει το όνομα του συγκροτήματός μας με τη συγκεκριμένη πράξη που έκανε ένας συνεργάτης μας από τους εκατοντάδες που είχαμε παρελθόν και έχουμε να τον δούμε ή να ακούσουμε νέα του εδώ και τέσσερα χρόνια, έχει ήδη ειδοποιηθεί από τον δικηγόρο μας και αν δεν επανορθώσει θα κινηθούμε νομικά άμεσα γιατί η ανθρωποφαγία και ο παραλογισμός δεν μπορεί να θίγει δουλειές χρόνων, επαγγελματικά, υπολήψεις και προσωπικότητες».

Υπενθυμίζεται πως ο συγκεκριμένος ντράμερ, θα δικαζόταν χθες Παρασκευή (11.2.2022) από το Εφετείο αλλά η δίκη αναβλήθηκε για τις 11 Απριλίου. Έχει καταδικαστεί για την αποπλάνηση ενός 8χρονου κοριτσιού. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης το 2013 και ο 69χρονος ντράμερ το 2019 καταδικάστηκε πρωτόδικα σε κάθειρξη 12 ετών.

Όλη η επικαιρότητα