Ψυχαγωγία

“Η Γη της Ελιάς” – Spoiler: Ποιος ηθοποιός θα μπει στη σειρά;

Οι εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς" τρέχουν!
Ακούστε το άρθρο

Οι εξελίξεις στη “Γη της Ελιάς” τρέχουν με γοργούς ρυθμούς ενώ ένα νέο πρόσωπο πρόκειται να προστεθεί στο δυναμικό της σειράς του MEGA.

Έκπληξη είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί αυτόν τον νέο χαρακτήρα και έρχεται από μακριά για να εμπλουτίσει το δυνατό καστ της σειράς.

Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά η Δήμητρα Καλφούντζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο ηθοποιός που θα εισβάλλει στη σειρά επηρεάζοντας τις εξελίξεις είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος θα υποδυθεί τον Σάββα, πρώην γαμπρό του Λυκούργου.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ζει με την οικογένειά του και εργάζεται στο Λος Άντζελες, αλλά αποδέχτηκε με πολλή χαρά την πρόταση των δημιουργών της σειράς “Η γη της ελιάς” να συμμετέχει στη σειρά.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ;

Ο Σάββας είναι ο πρώην σύζυγος της Ισμήνης (Αντωνία Χαραλάμπους), της κόρης του Λυκούργου, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Η Ισμήνη χώρισε τον Σάββα κι επιστρέφει στη Μάνη, από τη Γερμανία όπου ζούσαν, μαζί με το παιδί τους.

Ο Σάββας είναι ένας χαρακτήρας με ιδιαιτερότητες, που θα αποκαλυφθούν σιγά-σιγά φέρνοντας ανατροπές στη ζωή όχι μόνο του Λυκούργου αλλά και άλλων χαρακτήρων της σειράς.

Όλη η επικαιρότητα