Ελλάδα

“Θα ανατιναχτώ, θα μας σκοτώσω όλους!” ούρλιαζε μεθυσμένος ο Αιγύπτιος

Όλο το χρονικό του τρόμου στον Άγιο Παντελεήμονα
Ακούστε το άρθρο

Το δραματικό χρονικό της αρπαγής της 31χρονης Βουλγάρας που ανήμερα της πρωτοχρονιάς «απήχθη» και κακοποιήθηκε απο τον μεθυσμένο Αιγύπτιο σύντροφο της ο οποίος απειλούσε να τινάξει μια ολόκληρη πολυκατοικία στον αέρα ξεδιπλώνει μέσα απο τη δικογραφία το protothema.gr.

Η 20χρονη αδερφή της άτυχης γυναίκας μέσα από την κατάθεση που έδωσε στις 14:40 στο τμήμα Γαλατσίου περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το σκηνικό του τρόμου που κατέστρωσε και έκανε πράξη ο Αιγύπτιος.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η κοπέλα, διαμένει προσωρινά σε ισόγειο διαμέρισμα στο Γαλάτσι επί της οδού Σολωμού , όπου εργάζεται ως αποκλειστική νοσοκόμα η αδελφή της. Στις 14:00 το μεσημέρι της 1ης Ιανουαρίου, μετέβη στην οικία τους ο 34χρονος Αhmed Elshorbagy, ο οποίος ήταν σύντροφος της αδερφής της. Ο δράστης, σε έξαλλη κατάσταση όρμησε πάνω στην κοπέλα και πριν προλάβει να αντιδράσει, την αρπάζει από τα μαλλιά και αρχίζει να την ταρακουνά με όση δύναμη διέθετε. Οι σκηνές που ακολούθησαν είναι ανατριχιαστικές. Ο μεθυσμένος Αιγύπτιος, αφού την πέταξε στο πάτωμα, την έσυρε μέχρι την εξώπορτα. Η κοπέλα προσπάθησε να κρατηθεί από κάγκελα, όμως ο 34χρονος για να κάμψει την αντίστασή της την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο επανειλημμένα. Αδύναμη και σχεδόν ημιλιπόθυμη, τη σέρνει έξω από το σπίτι της και την οδηγεί στην δική του οικία που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας της επί της οδού Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα.

«Θα ανατιναχτώ, θα μας σκοτώσω όλους!»

Αμέσως ειδοποιείται η Αστυνομία και άνδρες του τμήματος Γαλατσίου με επικεφαλής τον διοικητή του τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε., μεταβαίνουν στο διαμέρισμα του Αιγυπτίου όπου ακούν φασαρία και τα ουρλιαχτά της γυναίκας που καλούσε σε βοήθεια. Οι αστυνομικοί παραβιάζουν την πόρτα του διαμερίσματος και εντοπίζουν τον αλλοδαπό σε κατάσταση εκτός ελέγχου να βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο και να έχει ανάμεσα στα πόδια του μία φιάλη υγραερίου. Μάλιστα, το ανατριχιαστικό είναι οτι ανοιγόκλεινε την βαλβίδα κρατώντας στα χέρια του έναν αναπτήρα, φωνάζοντας «θα ανατιναχτώ, θα μας σκοτώσω όλους». Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, στο σημείο έσπευσε δικαστικός λειτουργός, ειδικός διαπραγματευτής, άνδρες της Ε.Κ.Α.Μ., κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, σταθμός του Ε.Κ.Α.Β. και της Πυροσβεστικής, ενώ εκκενώθηκε προληπτικά και η πολυκατοικία.

Τελικά στις 20:45 ώρα και αφού ο μεθυσμένος Αιγύπτιος ήταν αμετάπειστος και απειλούσε να πραγματοποιήσει τις απειλές του, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από την Ε.Κ.Α.Μ., όπου τον ακινητοποίησαν. Από τις έρευνες στο διαμέρισμα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία φιάλη υγραερίου και ένα αναπτήρας. Η κοπέλα,

συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας για την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ και στον συλληφθέντα οι γιατροί εκαναν ηρεμιστική ένεση καθώς ήταν σε ανεξέλεγκτη κατάσταση.

Όλη η επικαιρότητα