Ελλάδα

Ραφήνα: Στον εισαγγελέα οι δύο 24χρονοι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου

Η δολοφονία του 42χρονου έγινε κυριολεκτικά για ασήμαντη αφορμή.
Ακούστε το άρθρο

Tο απόγευμα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα οι δύο 24χρονοι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου, έξω από μπαρ στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα στη Ραφήνα.

Ραφήνα: Δύο συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου 42χρονου

Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, οι οποίοι είχαν ταυτοποιηθεί από τις αρχές και για το λόγο αυτό παραδόθηκαν μόνοι τους στο Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας και συνελήφθησαν.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση κατέσχεσαν και ένα μπλε τζιπ, το οποίο χρησιμοποίησαν οι φερόμενοι ως δράστες για τη διαφυγή τους από το σημείο. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των δύο συλληφθέντων, δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή των άλλων δύο ατόμων στον ξυλοδαρμό.

Η δολοφονία του 42χρονου έγινε κυριολεκτικά για ασήμαντη αφορμή. Το θύμα με τον ξάδερφό του και δύο κοπέλες, διασκέδασαν στο μαγαζί μέχρι τη στιγμή που το θύμα πήγε τουαλέτα και από λάθος έσπρωξε ένα μέλος της άλλης παρέας. Υπήρξε ένταση και διαπληκτισμός μέσα στο μαγαζί, ωστόσο, με παρέμβαση των ψυχραιμότερων όλοι νόμιζαν ότι το περιστατικό έληξε εκεί. Τελικά έκαναν λάθος και η συνέχεια δόθηκε έξω από το μαγαζί. Ο 42χρονος κατευθύνθηκε προς ένα στενό ανάμεσα σε δυο μαγαζιά. Εκεί του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με αγριότητα με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να καταλήξει.

Τη σύλληψη των δύο δραστών γνωστοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στο Twitter.

Όλη η επικαιρότητα