Ράντου: «Το αφήγημα του δυτικού κόσμου αυτοκαταργήθηκε»

Η Ελένη Ράντου, με μία μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό στης στο facebook, μοιράζεται τις σκέψεις της για τα όσα πρωτόγνωρα ζει αυτές τις ημέρες η χώρα, αλλά και ολόκληρο ο πλανήτης, με την επιδημία του κορονοϊού.

“Μετά τη ματαίωση όλων των επαγγεματικών υποχρεώσεων, το πρώτο που αισθάνεσαι είναι αμηχανία πώς να διαχειριστείς την απώλεια στόχου και να αλλάξεις πρόγραμμα και συνήθειες… από τη μια μέρα στην άλλη χώθηκα μες στα δελτία ειδήσεων και μέτρησα ένα ένα τα κρούσματα και τις απώλειες”, γράφει μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός.

“Φοβήθηκα και πανικοβλήθηκα παρά τις σαφείς οδηγίες να μην το πάθω. Μπερδεύτηκα άλλο τόσο με τις αντιφατικές πληροφορίες. Το χιούμορ που μας απέμεινε παλεύει να ξορκίσει το κακό μέσα από βιντεάκια που στέλνουμε ο ένας στον άλλο”, γράφει η Ελένη Ράντου στη συνέχεια.

“Θυμήθηκα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και ένιωσα να παίζω σε μια παρόμοια ταινία, σκλέφτηκα πως η έννοια της εξέλιξης γελοιοποιήθηκε εύκολα από έναν ιό της γρίπης, πως το 2020 ξαναγυρίσαμε στις σπηλιές, πως όλο το αφήγημα και τα ζητούμενα του πολιτισμένου δυτικού κόσμου μας αυτοκαταργήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ”, αναφέρει.

Και η ηθοποιός, κλείνοντας το κείμενό της, σημειώνει πως νιώθει ευγνωμοσύνη που υτή τη στιγμή έσχει δίπλα της την οικογένειά της, υγιή και όρθια.

“Χάρηκα που τώρα έχουμε κοινό εχθρό, έχουμε βάλει τις υπόλοιπες έχθρες μας σε προσωρινή καραντίνα”, γράφει κλείνοντας η Ελένη Ράντου.

Η ανάρτηση της ηθοποιού: