Ηλεία

Rapid test στα δικαστήρια του Πύργου: Από τα 252 μόνο τα τρία θετικά

Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή πολιτών, δικαστικών, δικηγόρων και δικαστικών υπαλλήλων στην διαδικασία της ιχνηλάτησης για την διασπορά του covid-19 μέσω των  rapid test  που έγιναν χθες το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στον Πύργο.        

Συνολικά έγιναν 252 από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ  εκ των οποίων τα τρία βγήκαν θετικά και ενημερώθηκαν άμεσα τα άτομα που αφορούσε από τα οποία πάρθηκε και δείγμα για την εξέταση με μοριακό τεστ

“Με μεγάλη συμμετοχή δικηγόρων, δικαστών, δικαστικών  υπαλλήλων αλλά και πολλών άλλων πολιτών ολοκληρώθηκε η διαδικασία διεξαγωγής rapid  test μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου. Η αυξημένη συμμετοχή δείχνει την ανησυχία όλων για την επιδείνωση της κατάστασης στο μέτωπο του κορωνοιου, αλλά και την υπευθυνότητα των συμπολιτών μας σχετικά με την αποτροπή της διάδοσης  του”, τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας Δημήτρης Δημητρουλόπουλος.

Ο έλεγχος έγινε με πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου ενώ η συμμετοχή του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη όπου άνθρωποι που είχαν σχηματίσει ουρές για να κάνουν δεν πρόλαβαν αφού το κλιμάκιο έπρεπε να φύγει και να πάει σε προκαθορισμένο έλεγχο εργαζομένων σε επιχείρηση του κάμπου.

Όλη η επικαιρότητα