Ηλεία

Rapid test στην κεντρική πλατεία του Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Για ακόμη μια φορά, κατόπιν σχετικού αιτήματος του δήμου Πύργου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει την προσεχή Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021, ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Covid-19 rapid tests) από τις 9 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

Οι κάτοικοι της πόλης και του δήμου που επιθυμούν να υποβληθούν στους ελέγχους ταχείας ανίχνευσης, πέραν του ότι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα φορώντας συνεχώς τη μάσκα τους και κρατώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ τους, το Δελτίο Ταυτότητάς τους και να δώσουν τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους, ώστε να λάβουν προσωπικά το αποτέλεσμα μέσω sms.

Για να μεταβούν στην πλατεία θα πρέπει νωρίτερα να έχουν αποστείλει μήνυμα SMS στο “13033” με κωδικό “1”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμος Πύργου και ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος προσωπικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης διαρκώς συνεργάζονται άριστα με όλους τους συναρμόδιους θεσμικούς φορείς λαμβάνοντας όλα τα προληπτικά μέτρα.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί ως γνωστόν πολλοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι τόσο στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, όσο και στο Πολύκεντρο, καθώς και σε πολλά δημοτικά διαμερίσματα ειδικά όταν οι συνθήκες το απαιτούν.

Όλη η επικαιρότητα