Αθλητισμός Χωρίς κατηγορία

Ρεάλ Μαδρίτης: Έμφραγμα ο Πάμπλο Λάσο

Ακούστε το άρθρο

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου, νωρίς την Κυριακή (5/6) και έχει διακομιστεί σε κλινική της Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της δευτεραθλήτριας Ευρώπης, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για την πορεία ή την κατάσταση της υγείας του, ενώ όπως είναι φυσιολογικό παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

H ισπανική Marca γράφει ότι η κατάσταση του είναι σταθερή, ενώ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Ο Λάσο αποχώρησε από τη δεύτερη νίκη της Ρεάλ απέναντι στην Μπασκόνια, δίχως να δείχνει σημάδια όσων ακολούθησαν. Νωρίς το πρωί της Κυριακής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Ο 54χρονος προπονητής και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας βρίσκεται στη στη Ρεάλ από το 2011 και λίγες ώρες πριν οδήγησε την ομάδα του στην νίκη επί της Μπασκόνια και στο 2-0 στα ημιτελικά της Liga.

Ο Πάμπλο Λάσο οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης και στον τελικό της Euroleague 2022 στο Βελιγράδι όπου και έχασε το τρόπαιο από την Εφές. Λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ολυμπιακός ευχήθηκε μέσα από τα social media περαστικά στον Λάσο.

«Τις θερμότερες ευχές για ταχεία ανάρρωση», έγραφε το post του Ολυμπιακού. Ευχές και από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός που έγραψε στα social media:  «Μείνε δυνατός Πάμπλο Λάσο, να γίνεις γρήγορα καλά».

Όλη η επικαιρότητα