Lifestyle Smile

Ρένια Λουϊζίδου: Δεν το χωράει το μυαλό μου, αυτό που συμβαίνει με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ακούστε το άρθρο

Η Ρένια Λουϊζίδου σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλάει εφ’όλης της ύλης, και αποκαλύπτει στην Κατερίνα Καραβάτου άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωλής και της καριέρας της.

Όπως αποκάλυψε η Ρένια Λουϊζίδου, όταν βλέπει τους «Απαράδεκτους» νιώθει σα να βλέπει βίντεο της βάφτισής της, στην τηλεόραση. «Ευτυχώς εκείνη την ώρα, έχω παράσταση», συμπλήρωσε πάνω στο ίδιο θέμα, ενώ χαρακτήρισε «άρρωστο» το να κάτσει, να παρακολουθήσει σειρά που παίζει η ίδια.

Αναφορικά με τον γιο της, είπε πως έχει δει όλες τις σειρές της, αλλά αγαπημένη του είναι η «Παιδική Χαρά» με συμπρωταγωνιστή τον Κώστα Κόκλα. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο γιος της είχε ταυτιστεί απόλυτα με τη σειρά.

Σε ό,τι αφορά τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, δήλωσε πως πολλοί άνθρωποι διαπομπεύονται μέσω αυτών,ωστόσο, παράλληλα δίνουν βήμα σε πολλά πράγματα.

«Φοβάμαι…γι’ αυτό και δεν έχω social media, και φοβάμαι και να αποκτήσω. Όταν διαβάζεις έναν οχετό για εσένα, δεν μπορεί να μην σε επηρεάσει», είπε χαρακτηριστικά η Ρένια Λουϊζίδου.

Ερωτηθείσα για το ξέσπασμα του «Metoo», και το αν ο κόσμος την αντιμετωπίζει με καχυποψία, η Ρένια Λουϊζίδου δήλωσε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

«Νομίζω ξέρουν πολύ καλά, ποιος είναι ο καθένας μας. Δεν χρεώθηκε τίποτα ο χώρος του θεάτρου. Το βλέπω ως γενναιότητα ενός χώρου να αντιμετωπίσει τους «σκελετούς στην ντουλάπα» του», ανέφερε η ηθοποιός.

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Ρένια Λουϊζίδου δήλωσε πως τον γνωρίζει πολλά χρονια αλλα τα τελευταία χρόνια είχαν χαθεί.

«Μου είναι τρομακτικά στενάχωρο, να σκέφτομαι τον οποιοδήποτε άνθρωπο στην φυλακή», συμπλήρωσε η Ρένια Λουϊζίδου.

Ολοκληρώνοντας, μίλησε για τους φόβους της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «όταν ένας άνθρωπος θέλει να ελέγξει κάποιον, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να τον φοβίσει».

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα