Αθλητισμός

Ρεσιτάλ ανάλυσης του Μουντιάλ από την Αλέκα Παπαρήγα!

aleka_papariga.jpg

Μεγάλη μπαλαδόφατσα αποδεικνύεται η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία σε «πηγαδάκι» στο περιστύλιο της Βουλής προέβη σε ανάλυση του χθεσινοβραδινού ημιτελικού μεταξύ Βραζιλίας και Γερμανίας προβλέποντας μάλιστα τον τελικό του Μουντιάλ: «Τι πράγμα ήταν αυτό ρε παιδιά;» είπε η Αλέκα σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες προσθέτοντας: «Άφησα για πέντε λεπτά την τηλεόραση και το 2-0 έγινε 5-0». Σύμφωνα με την κα Παπαρήγα το μυστικό του χθεσινού αγώνα ήταν η ομοιογένεια.

Όπως υποστήριξε η Αλέκα, η ενδεκάδα της Εθνικής Γερμανίας ήταν ο βασικός κορμός της Μπάγερν Μονάχου, ενώ στη Βραζιλία οι παίκτες μαζεύτηκαν από τα πέρατα του κόσμου, δέκα ημέρες πριν από το Μουντιάλ. «Δεν δένουν έτσι οι ομάδες» είπε η Αλέκα.

Καταλήγοντας προέβλεψε ότι σήμερα η Ολλανδία θα περάσει την Αργεντινή και ο τελικός της Κυριακής θα έχει καθαρά ευρωπαϊκό χαρακτήρα. Όταν μάλιστα κάποιος από τους ωτακουστές της ανάλυσης πρόλαβε να ψελίσει κάτι για τον Μέσι η Αλέκα δεν μάσησε και απάντησε αποστομωτικά: «Ε, είσαι άσχετος από μπάλα».


Πηγή: parapolitika.gr

Όλη η επικαιρότητα