Ελλάδα

Ρέθυμνο: Ελεύθερος ο δάσκαλος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 10χρονης

Νέα δεδομένα προέκυψαν στην υπόθεση της καταγγελίας μίας 10χρονης για ασέλγεια σε βάρος της από τον δάσκαλό της σε σχολείο του Ρεθύμνου.
Ακούστε το άρθρο

Ο Εισαγγελέας Ρεθύμνου δεν άσκησε ποινική δίωξη και παράγγειλε προκαταρκτική εξέταση, ώστε να επανεξεταστούν όλοι οι μάρτυρες για να προκύψει εάν υπάρχει αδίκημα.

Νέα δεδομένα προέκυψαν στην υπόθεση της καταγγελίας μίας 10χρονης για ασέλγεια σε βάρος της από τον δάσκαλό της σε σχολείο του Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το Kriti24.gr, οι γονείς της μαθήτριας μετέβησαν χθες, Πέμπτη (1/12) ξανά στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και κατέθεσαν συμπληρωματικά, αναιρώντας αυτά που είχαν αρχικά ισχυριστεί ότι τους είπε η 10χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την αρχική καταγγελία, η 10χρονη φέρεται να ανέφερε στην οικογένειά της πως ο δάσκαλος τη θώπευσε σε σημεία του σώματός της. Στην αρχική της κατάθεση στους αστυνομικούς, η 10χρονη επανέλαβε όσα είχε πει στους γονείς της, όμως ακολούθησε συμπληρωματική κατάθεση, η οποία αναιρεί τα βασικά σημεία της προηγούμενης.

Ο Εισαγγελέας Ρεθύμνου όπου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο 59χρονος εκπαιδευτικός δεν άσκησε ποινική δίωξη και παράγγειλε προκαταρκτική εξέταση, ώστε να επανεξεταστούν όλοι οι μάρτυρες για να προκύψει εάν υπάρχει αδίκημα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, 59χρονος, ο οποίος από την αρχή είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: iEidiseis.gr

Όλη η επικαιρότητα