Ελλάδα

Ρέθυμνο: Μπήκε με το 4×4 στο μπαρ για να μη περιμένει τον έλεγχο των πιστοποιητικών

Ακούστε το άρθρο

Οι εικόνες από το Ρέθυμνο προκαλούν αίσθηση. Ο οδηγός του οχήματος πατάει γκάζι και μπαίνει στο μπαρ, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπευθύνων και των υπόλοιπων πελατών.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να προσέρχεται στο μπαρ του Ρεθύμνου και στην είσοδο οι υπεύθυνοι ελέγχουν τα πιστοποιητικά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παρατηρούνται καθυστερήσεις και ορισμένους να δυσανασχετούν. Από αυτό το σημείο βέβαια, μέχρι τα όσα έγιναν στη συνέχεια υπάρχει απόσταση…

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, το βράδυ του Σαββάτου (30-10-2021), ένας άνδρας που δεν άντεξε την αναμονή για τον έλεγχο του πρασίνου πιστοποιητικού, έβαλε μπροστά το όχημά του και εισέβαλε σε καφέ μπαρ.

Επικράτησε ένταση, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πνεύματα ηρέμησαν. Ευτυχώς κάνεις δεν τραυματίστηκε. Ο άνδρας που ήταν σε έξαλλη κατάσταση, κατάλαβε το λάθος του και διαβεβαίωσε τον καταστηματάρχη πως θα πληρώσει τα «σπασμένα».

Μετά το περιστατικό δεν κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του άνδρα που εισέβαλε με το όχημά του στο κατάστημα και δε δόθηκε περαιτέρω έκταση στο περιστατικό. Τα τελευταία περιστατικά επιβεβαιώνουν τα όσα έλεγαν εξ αρχής για τους ελέγχους, οι εκπρόσωποι των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Όλη η επικαιρότητα