Ελλάδα

Ρέθυμνο: Οργή από τη χήρα του 22χρονου που πυροβόλησαν στον Μυλοπόταμο – «Σε σκότωσαν οι καταραμένοι»

Ακούστε το άρθρο

Οργή επικρατεί στον Αργουλιό Μυλοποτάμο Ρεθύμνου εκεί όπου ένας 22χρονος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε από 44χρονο συγχωριανό του.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και πως από την μία στιγμή στην άλλη έγινε το φονικό. Όλοι τους εκφράζουν την αγανάκτηση τους και περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη

Ο νεαρός ήταν πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού και είχε αναρτήσει μάλιστα φωτογραφίες από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος του, στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγες ώρες μετά το φονικό που βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, η χήρα του 22χρονου, με ένα σπαρακτικό μήνυμα, αποχαιρετά τον σύζυγό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όπως φαίνεται και στην ανάρτηση η οργή ξεχειλίζει.

«Νωρίς μας άφησες άντρα μου, το θα πω στο παιδί μας. Κωστή μου σε σκότωσαν οι καταραμένοι», έγραψε.

Το μήνυμα της γυναίκας δεν είναι το μοναδικό, αφού πολλοί εκφράζουν την λύπη αλλά και τον θυμό τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη. «Ως πότε θα θρηνούμε θύματα στον Μυλοπόταμο», γράφει κάτοικος της περιοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να σημειωθεί ότι συγγενείς του 22χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τα σπαρακτικά τους μοιρολόγια να ακούγονται την γύρω περιοχή.

Πώς έγινε η δολοφονία

Το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε μπροστά από το σπίτι της αδερφής του. Ο δράστης που αναζητείται τον πυροβόλησε στην πλάτη και παρά την έγκαιρη άφιξη ασθενοφόρου, ο νεαρός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τον 45χρονο και να μην αφήσουν τα πράγματα να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δράστης και θύμα λογόφεραν και κάποια στιγμή ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και πήρε το δρόμο για το σπίτι της αδερφής του. Ο 45χρονος δράστης τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με το πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι.

Στην συνέχεια ο τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, καθώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν καθ’οδόν δεν τα κατάφερε. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και αναζητείται. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή για την αποφυγή επεισοδίων, καθώς οι φόβοι για βεντέτα είναι διάχυτοι στο Ρέθυμνο.

Όλη η επικαιρότητα