Προγνωστικά

Ρεβάνς απόψε στο Europa League με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»* από το Pamestoixima.gr

Σεβίλλη-Γιουβέντους και Λεβερκούζεν-Ρόμα με αμέτρητες αγορές από το Pamestoixima.gr
Ακούστε το άρθρο

Δύο ιταλικές ομάδες, μία ισπανική και μία γερμανική διεκδικούν σήμερα (22:00) τα εισιτήρια για τον τελικό του Europa League.

Σεβίλλη-Γιουβέντους και Λεβερκούζεν-Ρόμα είναι τα 2 ζευγάρια της ημιτελικής φάσης για τα οποία το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Στα πρώτα ματς ήρθαν ισόπαλες με 1-1 η Γιουβέντους και η Σεβίλλη, ενώ η Ρόμα κέρδισε με 1-0 τη Λεβερκούζεν.

Ο τελικός του Europa League θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου στη Βουδαπέστη. Μία εβδομάδα αργότερα, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, θα γίνει στην Πράγα ο τελικός του Europa Conference League.

Μάχες για την πρόκριση και στο Conference League

Στους σημερινούς ημιτελικούς του Conference League παίζουν η Βασιλεία με τη Φιορεντίνα και η Άλκμααρ με την Γουέστ Χαμ. Προβάδισμα για την πρόκριση απέκτησαν η Βασιλεία και η Γουέστ Χαμ μετά τις νίκες τους με το ίδιο σκορ 2-1 στους πρώτους ημιτελικούς.

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Απόψε (21:30) γίνεται και ένα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι στην Premier League, ανάμεσα στην Νιούκαστλ και την Μπράιτον. Και οι 2 θέλουν τη νίκη. H Νιούκαστλ θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League, ενώ η Μπράιτον κυνηγάει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στον αγώνα Νιούκαστλ-Μπράιτον την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Αύριο ξεκινάει και το Final Four της Euroleague στο Κάουνας. Στον πρώτο ημιτελικό, στις 18:00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μονακό. Ακολουθεί, στις 21:00, ο ισπανικός εμφύλιος Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Όλη η επικαιρότητα