Κόσμος

Ριάνα: Σταθερή στην ετήσια λίστα του Forbes

H σταρ είναι η πρώτη δισεκατομμυριούχος των Μπαρμπέιντος, αλλά και η πιο πλούσια γυναίκα μουσικός
Ακούστε το άρθρο

Η ετήσια λίστα του Forbes κυκλοφόρησε και μέσα από αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει η Ριάνα.

Η σταρ απέδειξε πως φέτος είναι η χρονιά της, καθώς το ένα ευχάριστο νέο διαδέχεται το άλλο. Μετά την ανακοίνωση ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της, Asap Rocky, η τραγουδίστρια κατάφερε να γίνει η πρώτη δισεκατομμυριούχος των Μπαρμπέιντος, αλλά και η πιο πλούσια γυναίκα μουσικός.

Στα 34 της χρόνια, κατέκτησε τη θέση 1.729 ανάμεσα στους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου, με τις εταιρείες της, Fenty Beauty και Savage X Fenty Lingerie να έχουν εκτοξεύσει την περιουσία της στα 1,7 δισ. δολάρια.

Βέβαια, η Ριάνα δεν είναι το μόνο «μεγάλο» όνομα από τη βιομηχανία του θεάματος που κάνει ντεμπούτο στη φετινή λίστα του Forbes.

Ο σκηνοθέτης του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», Πίτερ Τζάκσον, του οποίου η περιουσία ανέρχεται στα 1,5 δισ. δολάρια, έγινε δισεκατομμυριούχος τον Νοέμβριο, όταν πούλησε το μερίδιό του από το κατάστημα ψηφιακών ταινιών «Weta» στην Unity Software για περίπου 975 εκατομμύρια δολάρια.

Και ενώ το όνομα Λεονίντ Ραντβίνσκι, που διαθέτει περιουσία ύψους 1,2 δισ. δολαρίων μπορεί να μην είναι γνωστό, σίγουρα όλοι ξέρουν την πλατφόρμα που έχει ιδρύσει. Πρόκειται για το OnlyFans, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη επισκεψιμότητα παγκοσμίως.

Όλη η επικαιρότητα