Lifestyle

Rihanna: Η συγκλονιστική φωτογράφιση ως βασίλισσα Νεφερτίτη

Ακούστε το άρθρο

Το τεύχος Νοεμβρίου της αραβικής Vogue κυκλοφορεί με τη Rihanna στο εξώφυλλό του, με μια αντικειμενικά υπέροχη φωτογράφιση όπου η Riri μεταμορφώθηκε στην Αιγύπτια βασίλισσα Νεφερτίτη (την οποία έχει κάνει και τατουάζ στο κορμί της). Ωστόσο, δεν είχαν όλοι την ίδια άποψη γι΄ αυτή τη φωτογράφιση, αφού κάποιοι την αποκάλεσαν «πολιτιστικά ακατάλληλη» (cultural appropriate, για την ακρίβεια).

Πριν απ’ όλα, όμως, ας πάρουμε μια γεύση από τα δύο εξώφυλλα της Rihanna που δημοσίευσε η ίδια στο προφίλ της στο instagram.

????? NOVEMBER 1st @VOGUEARABIA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Cover of @VOGUEARABIA on stands Nov. 1st!! shot by: @gregkadelstudios styled by: @anyaziourova makeup by: @isamayaffrench hair by: @yusefhairnyc nails by: @jennynails

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Στις 17 Οκτωβρίου, η αραβική Vogue είχε προαναγγείλει την ύπαρξη της Rihanna στο εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου, γράφοντας: «Χιλιάδες έτη μετά, δύο γυναίκες – είδωλα θα συναντηθούν επιτέλους στις σελίδες της Vogue Arabia».

Υπήρξαν μερικοί χρήστες του twitter που, βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες, θεώρησαν ότι η τραγουδίστρια προσβάλλει τη βασίλισσα Νεφερτίτη, καθώς η Rihanna είναι από τα νησιά Barbados και καμία σχέση δεν έχει με την Αίγυπτο.

@VOGUEARABIA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Μέχρι στιγμής, ούτε η Vogue Arabia αλλά ούτε και η πλευρά της Rihanna έχουν σχολιάσει το ζήτημα.

Πηγή: www.huffingtonpost.gr

Όλη η επικαιρότητα