Categories: Κόσμος

Ρίκι Μάρτιν: Νέα καταγγελία εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση

Share

Αντιμέτωπος για δεύτερη φορά με τον νόμο βρίσκεται ο Ρίκι Μάρτιν,καθώς κατατέθηκε κι άλλη καταγγελία εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, μετά τον ανιψιό του, ο οποίος τον κατήγγειλε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά, ένας ακόμα άνδρας μήνυσε τον τραγουδιστή. Η καταγγελία κατατέθηκε την Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα του Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Έντουαρντ Ραμίρεζ. Προς το παρόν, η ταυτότητα του άνδρα, καθώς και οι λεπτομέρειες της καταγγελίας παραμένουν απόρρητες.


Ωστόσο, το Associated Press αναφέρει πως πίσω από την ανώνυμη καταγγελία κρύβεται  ακόμη μια φορά ο ανιψιός του Ρίκι Μάρτιν.  Εφόσον ο 21χρονος δεν πέτυχε τον σκοπό του την πρώτη φορά, που κατήγγειλε τον τραγουδιστή, δεν «το έβαλε κάτω» και προσπάθησε ξανά.

Πριν από δύο περίπου μήνες, ο 21χρονος ανιψιός του Μάρτιν, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες κατηγόρησε τον τραγουδιστή για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση. Ο Ρίκι Μάρτιν παραλίγο να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 50 χρόνων. Τελικά, ο 21χρονος απέσυρε τις κατηγορίες, με τον Ρίκι Μάρτιν να τον μηνύει για συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιασμό ζητώντας του 20 εκατ. δολάρια.

Στην αγωγή του ο Μάρτιν υποστήριζε ότι μετά την απόρριψη της υπόθεσης, αφού το δικαστήριο απέσυρε τα περιοριστικά μέτρα εναντίον του, ο Ντένις συνέχισε την παρενόχληση, καθώς του έστελνε διάφορα μηνύματα στο Instagram στα οποία απειλεί να «δολοφονήσει τη φήμη και την ακεραιότητά του», αν ο τραγουδιστής δεν του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο δικηγόρος του σταρ ανέφερε σε νέα δήλωσή του στο Deadline πως:«Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι εξωφρενικά προσβλητικοί και εντελώς άσχετοι με την πραγματικότητα. Όταν ο άνδρας αυτός είχε διατυπώσει τέτοιους ισχυρισμούς ξανά στο παρελθόν, η υπόθεση αποσύρθηκε, καθώς ο ίδιος παραδέχτηκε ενόρκως ότι ο Ρίκι Μάρτιν δεν του επιτέθηκε ποτέ και με κανέναν τρόπο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως αυτή τη φορά ο 21χρονος προχώρησε σε αυτή την κίνηση ως αντίποινα στην μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο τραγουδιστής.

«Μετά τη μήνυση που του έκανε ο Μάρτιν για τον εκβιασμό που δεχόταν, προσπαθεί να διαδώσει ξανά τα ψέματά του. Τα μέσα ενημέρωσης ευτυχώς έχουν σταματήσει να δίνουν βήμα σε ένα τόσο βαθιά διαταραγμένο άτομο και δεν του επιτρέπουν να λάβει παραπάνω δημοσιότητα. Πρέπει να λάβει την βοήθεια που χρειάζεται», τόνισε.

Ο τραγουδιστής πρόσφατα είχε παραχωρήσει τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση στην Page Six. «Για δύο εβδομάδες δεν μου επέτρεπαν καν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, επειδή ακολουθούσα τη διαδικασία που με υποχρέωνε ο νόμος. Δεν έπρεπε να μιλήσω μέχρι να βρεθώ μπροστά στον δικαστή», είχε δηλώσει.

Στη συνέχεια, τόνισε ξανά πως επρόκειτο για «ψευδείς και κατασκευασμένους ισχυρισμούς», ενώ οι δικηγόροι του δήλωσαν πως «η υπόθεση απορρίφθηκε από το δικαστήριο, χωρίς καμία εξωτερική επιρροή ή πίεση».

Πιο συγκεκριμένα, η νομική ομάδα του τραγουδιστή ανέφερε ότι:«Όπως είχαμε προβλέψει, η εντολή προσωρινής προστασίας δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο. Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να απορρίψει το θέμα ήταν αποκλειστικά δική του, χωρίς εξωτερική επιρροή ή πίεση και επιβεβαίωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στην υπόθεση.

Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο ο οποίος ζητούσε την απόρριψη της υπόθεσης. Αυτό που συνέβη δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο πέρα από ένα ταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς χωρίς απολύτως τίποτα. Χαιρόμαστε που ο πελάτης μας είδε την απονομή της δικαιοσύνης και τώρα μπορεί να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του».

Ο Μάρτιν από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαίωσε πως εκείνος κι ο 21χρονος ανιψιός του είχαν οποιουδήποτε είδους σχέση για επτά μήνες, όπως κατέθεσε ο νεαρός.

πηγή:πρώτο θέμα