Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ρήμαζαν εξοχικά και ξενοδοχεία στην Αργολίδα

argolid.jpg
 
«Πολυεθνική» σπείρα κρυβόταν πίσω από τις αλλεπάλληλες διαρρήξεις που είχαν γίνει από τα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου σε εξοχικά σπίτια και ένα ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας στην Αργολίδα. Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν οκτώ διαρρήξεις και μία απόπειρα, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται.
 
Η έρευνα που έκαναν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κρανιδίου για τις διαρρήξεις στις περιοχές Βερβερόντα, Κρανίδι, Δίδυμα και Πόρτο Χέλι, οδήγησαν στα σπίτια των μελών της σπείρας, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων που θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους. Τρεις από τους δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
 
Πρόκειται  για έναν 31χρονο Έλληνα, έναν 29χρονο Γερμανό και μία 46χρονη Ουκρανή σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές, ενώ αναζητείται ένας 47χρονος Πολωνός συνεργός τους και ένας 42χρονος Έλληνας κλεπταποδόχος στον οποίο πωλούσαν τα κλοπιμαία, μεταξύ των οποίων ήταν χάλκινοι σωλήνες και σκεύη, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, οικιακά σκεύη, εργαλεία και διάφορα άλλα αντικείμενα.

πηγή:protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα