Media Μουσική

Rising Star: Ο Γιάννης Ξανθόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής – Δείτε όλα όσα έγιναν στον τελικό (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής του Rising Star. Ο παίκτης που υπήρξε φαβορί από την αρχή του παιχνιδιού νίκησε στην τελευταία μονομαχία τον Σωτήρη Καρυστινό, σε μια ψηφοφορία πραγματικό θρίλερ! Η νίκη κρίθηκε στον πόντο καθώς το τελικό σκορ ήταν 72,28% για τον Γιάννη Ξανθόπουλο και 72,14% για τον Σωτήρη Καρυστινό!

Όλα όσα έγιναν στον τελικό του Rising Star

01:15 Ο Γιάννης Ξανθόπουλος παίρνει θέση πίσω από τον κατεβασμένο τοίχο του Rising Star. Το τελευταίο τραγούδι που επιλέγει να τραγουδήσει στο παιχνίδι είναι το Έτσι Ξαφνικά. Το ποσοστό του ανεβαίνει πολύ γρήγορα αλλά παγώνει στο 72%! Το απόλυτο θρίλερ! Ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει μαζί του τους παίκτες και αναμένει τα αναλυτικά αποτελέσματα, ψήφο ψήφο, αυτά που θα δώσουν τον νικητή. Μετά από μερικά λεπτά μεγάλης αγωνίας μαθαίνουμε το αποτέλεσμα. Και ναι… ο Γιάννης Ξανθόπουλος είναι ο νικητής του Rising Star!

01: 08 Ο Σωτήρης Καρυστινός ανεβαίνει στη σκηνή του talent show για τελευταία φορά. Το τραγούδι με το οποίο διεκδικεί τη νίκη είναι το «Σύννεφα του γιαλού» του Γιάννη Χαρούλη. Η παρουσία του Σωτήρη είναι για μια ακόμα φορά ξεχωριστή. Το ποσοστό που συγκεντρώνει είναι 72%.

01:03 Ήρθε η ώρα για το Final Duel! Η τελική μονομαχία που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή του Rising Star!

00:30 Οι τέσσερις κριτές του Rising Star ανεβαίνουν στη σκηνή του show σε ντουέτα – έκπληξη! To stage παίρνει φωτιά!

00:14 Μια συνεργασία γεννήθηκε στο Rising Star και δεν είναι άλλη από αυτή του Κώστα Μακεδόνα με τον Χρήστο Μάστορα και τις Melisses. Το όμορφο τραγούδι που ερμηνεύουν επί σκηνής έχει τίτλο «Είναι πια αργά».

23:58 Ο Σωτήρης Καρυστινός ολοκληρώνει τον δεύτερο διαγωνιστικό γύρο τραγουδώντας τον Χειμωνανθό. Ο παίκτης που οι κριτές είχαν αφήσει στις τελευταίες τους επιλογές όταν διάλεγαν τα πρόσωπα που θα συμπεριλάβουν στις ομάδες τους, κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει μια θέση στον τελικό, αλλά και να συγκεντρώσει το εντυπωσιακό 83% που τον στέλνει στον τελευταίο γύρο απέναντι από το φαβορί, τον Γιάννη Ξανθόπουλο. Στην τελευταία μονομαχία οι καρδιές θα χτυπήσουν δυνατά!

23:43 Ο Στέλιος Τσάκωνας επιλέγει το τραγούδι που του είχε χαρίσει το ρεκόρ του Rising Star (98%), Τα σχοινιά σου – Παντελής Παντελίδης. Συγκλονιστική η ερμηνεία του, όμως περισσότερο συγκλονιστικό είναι ότι και ο Στέλιος όπως και η Κέλλυ συγκέντρωσε ποσοστό 75% και για μία μονάδα βγαίνει εκτός παιχνιδιού. Η Έλενα Παναγιωτίδου παραμένει στον καναπέ και διεκδικεί τη δεύτερη θέση φιναλίστ.

23:32 Η Κέλλυ Βουδούρη επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι που την έβαλε στο Rising Star, το «Εγώ μιλάω για δύναμη». Η ερμηνεία της είναι για μια ακόμα φορά καθηλωτική, όμως, με 75% -1% λιγότερο από την Έλενα Παναγιωτίδου- δεν καταφέρνει να συνεχίσει στον δρόμο προς το φινάλε. Σε μια συγκινητική στιγμή του παιχνιδιού, ο Κώστας Μακεδόνας ανεβαίνει στη σκηνή και κάνει μια ζεστή αγκαλιά στην Κέλλυ που αποχωρεί από το talent show του ΑΝΤ1.

23:21 Ο Πάνος Σμυρναίος δοκιμάζει την τύχη του για δεύτερη φορά απόψε. Ο Αύγουστος ήταν μάλλον… ψυχρός για τον παίκτη, αφού δεν καταφέρνει να ξεπεράσει το 70%. Αυτόματα μένει εκτός παιχνιδιού…

23:10 Ο δεύτερος γύρος που θα αναδείξει τον δεύτερο φιναλίστ ξεκινά με την Έλενα Παναγιωτίδου. Η παίκτρια από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου επιλέγει να ερμηνεύσει το «Μακριά μου να φύγεις». Πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση, οι πάντες εντυπωσιάζονται από τις φωνητικές της ικανότητες και η ίδια συγκεντρώνει 76%. Οι κριτές αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ήταν έτοιμη για ηχογράφηση.

22:27 Ο Γιώργος Σαμπάνης στη σκηνή του Rising Star. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος έχει υπογράψει πολλές επιτυχίες την τελευταία δεκαετία, σε μια special guest εμφάνιση στον τελικό του talent show ξεσηκώνει τους θεατές με τα τραγούδια του.

22:01 Επιστροφή στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου με τον Σωτήρη Καρυστινό να τραγουδά εκπληκτικά το αγαπημένο «Εκεί στο Νότο». Είναι η τελευταία εμφάνιση του πρώτου γύρου. Ο Σωτήρης συγκεντρώνει υψηλό ποσοστό 78%, αλλά δεν καταφέρνει να «σπάσει» το νούμερο του Γιάννη Ξανθόπουλου, ο οποίος περνάει απευθείας στον τρίτο γύρο.

21:49 Ο Στέλιος Τσάκωνας τραγούδησε υπέροχα το Ερωτικό. Η στρατηγική που ακολουθείται απόψε, όμως, τον περιορίζει στο 72%. Τα σχόλια που εισπράττει από την κριτική επιτροπή είναι διθυραμβικά και όλοι μιλούν για ένα ταλέντο που μόλις ανθίζει.

21:36 Με ποντιακό τραγούδι μπαίνει στη σκηνή ο Γιάννη Ξανθόπουλος από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα και σαρώνει άμα τη εμφανίσει! Ο ρυθμός του «Πατρίδα μ’ αραεύω σε» ξεσηκώνει το κοινό στο πλατό -όλοι τον θεωρούν το απόλυτο φαβορί- και το ποσοστό του αγγίζει το 84%!

21:15 Η Κέλλυ Βουδούρη ερμηνεύει μοναδικά το τραγούδι «Με τα μάτια κλειστά» και σαρώνει με ποσοστό 76%. Κλέβει την καρέκλα από την Έλενα Παναγιωτίδου και εισπράττει τα εξαιρετικά σχόλια των κριτών, οι οποίοι μιλούν πλέον ανοιχτά για στρατηγική που ακολουθεί το κοινό στην ψηφοφορία.

21:01 Ο Πάνος Σμυρναίος από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα ανεβαίνει στη σκηνή με το τραγούδι Αγάπη. Φαίνεται, ωστόσο, ότι δυσκολεύεται να πείσει το κοινό και λαμβάνει μόνο 67%. Οι κριτές ξαφνιάζονται από το χαμηλό ποσοστό του, αλλά δεν μπορούν να παρέμβουν στην ψηφοφορία απόψε.

20:50 Ο πρώτος γύρος από τον οποίο θα αναδειχθεί ο πρώτος φιναλίστ ξεκινά με την Έλενα Παναγιωτίδου. Ένα λάθος που κάνει η παίκτρια του Αντώνη Ρέμου φαίνεται πως της στερεί το υψηλό ποσοστό που χρειάζεται σε αυτή τη φάση για να εξασφαλίσει την πρώτη από τις δύο θέσεις. Η Έλενα τραγουδά «Νύχτα Στάσου» και συγκεντρώνει ποσοστό 70%.

20:43 Έκπληξη στην σκηνή του Rising Star με ρυθμό …So you think you can dance…

20:22 Μετά τη μουσική έναρξη, ο Γιώργος Λιάγκας καλωσορίζει τους τηλεθεατές στον μεγάλο τελικό του Rising Star και ευχόμενος Χρόνια Πολλά υπόσχεται μια μεγάλη βραδιά…

20:15 Ο Αντώνης Ρέμος μοιράζεται με την Έλενα Παναγιωτίδου το «Χαθήκαμε» και με τον Σωτήρη Καρυστινό το «Σαν άνεμος».

20:13 Η Δέσποινα Βανδή με ένα υπέρλαμπρο φόρεμα ερμηνεύει το αδιέξοδο παρέα με τον φιναλίστ της Στέλιο Τσάκωνα.

20:08 Ακολουθεί ο Κώστας Μακεδόνας παρέα με την Κέλλυ Βουδούρη που μοιράζονται στο τρυφερό ντουέτο τους «Δε μιλάμε» τη λαμπερή σκηνή του show.

20:00 Το Rising Star ξεκινά ανατρεπτικά με τον Χρήστο Μάστορα στη σκηνή να τραγουδά με τον Πάνο Σμυρναίο «Ένας κόμπος η χαρά μου» και στη συνέχεια με τον Γιάννη Ξανθόπουλο «Για να σ’ εκδικηθώ».

Πηγή: zappit.gr

Όλη η επικαιρότητα