Προγνωστικά

Ρίσκο στο Μουντιάλ, ορθολογικές επιλογές στην Ευρωλίγκα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία το Μουντιάλ, απόψε θα μάθουμε το ένα ζευγάρι του ημιτελικού, τη μία θέση διεκδικούν Κροατία και Βραζιλία και την άλλη Ολλανδία κι Αργεντινή. Το Μουντιαλ καναλι που προβάλλει τους αγώνες είναι ο ΑΝΤ1.

 Δράση και στη Euroleague, ο Ολυμπιακός πήρε ώθηση από τη νίκη στην Basket League και θέλει να τη… μεταφράσει σε επιστροφή σε καλή εμφάνιση και στην Ευρωλίγκα. Με απουσίες η Μπάγερν στην πανίσχυρη έδρα της Μπασκόνια.

  1. Κροατία – Βραζιλία (17:00)

Ξεκινάμε από τον πρώτο αποψινό αγώνα για τα προημιτελικά του Μουντιάλ. Οι Κροάτες πέρασαν το εμπόδιο της Ιαπωνίας, στη διαδικασία των πέναλτι, με τον εξαιρετικό τερματοφύλακα Λιβάκοβιτς να πρωταγωνιστεί. Θύμισαν πως και πόσο είχαν προχωρήσει και στην προηγούμενη διοργάνωση το 2018 (3 προκρίσεις με παράταση ή πέναλτι) κι έφτασαν μέχρι τον τελικό. Η Βραζιλία έχει παίξει ανά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, σημειώνοντας υπέροχα γκολ. Διαθέτει ποιοτική υπεροχή, το λογικό σενάριο είναι να παίξει πιο σκληρά η Κροατία ώστε να την περιορίσει. Ποντάρουμε στο 3.30 του συνδυαστικού νίκης της «Σελεσάο» με Over 2,5 κίτρινες Κροατία. 

  1. Ολλανδία – Αργεντινή (21:00)

Έκανε την καλύτερή της εμφάνιση ως τώρα στο τουρνουά, επικράτησε 3-1 των ΗΠΑ και συνεχίζει με υψηλούς στόχους η Ολλανδία, που σύμφωνα με τον προπονητή Φαν Χάαλ μπορεί να φτάσει μέχρι και τον τίτλο. Βέβαια βρίσκει μπροστά της την ομάδα που την απέκλεισε στα πέναλτι στον ημιτελικό του 2014. Ο λόγος για την Αργεντινή, που έχει κι αυτή φιλοδοξίες, στο -πιθανότατα- τελευταίο Μουντιάλ του Μέσι, ο οποίος ήταν καθοριστικός ως τώρα στο τουρνουά για την «αλμπισελέστε», έχοντας πετύχει τρία γκολ και μοιράσει μία ασίστ. Θα δώσουμε μικρό προβάδισμα στους «οράνιε», που έχουν πλουραλισμό στην επίθεση, σε σχέση με το μονοδιάστατο τρόπο ανάπτυξης των Αργεντίνων. Ποντάρουμε στο 2.45 του άσου, με ασιατική «κάλυψη» (στην ισοπαλία επιστρέφεται το ποντάρισμα). 

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια (21:00)

Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, νίκη που ήταν σημαντική ώστε να ανέβει το ηθικό, καθώς είχαν προηγηθεί προβληματικές εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα. Δεν παίρνει την αξία που θα ήθελε από τις καλοκαιρινές προσθήκες, παρ’ όλα αυτά η ομάδα ανά διαστήματα παίξει εξαιρετικά. Χαμηλά στην κατάταξη παραμένει η Βίρτους Μπολόνια, καθώς μετρά τρεις διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση και υπάρχει ισχυρό κίνητρο να σταματήσει η καθοδική πορεία. Περιμένουμε νίκη του Ολυμπιακού απόψε, όχι όμως και περίπατο, μέχρι 15 πόντους, επιλογή που προσφέρεται στο 1.87

Μπασκόνια – Μπάγερν (21:30)

Παραμένουμε στην Ευρωλίγκα, πανίσχυρη στην έδρα της η Μπασκονια, μόνο από τον Ολυμπιακό έχει χάσει φέτος σε αυτή. Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, μετρώντας 4 νίκες στα 5 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ασταθής η Μπάγερν, αν και εσχάτως έχει βελτιωθεί, προερχόμενη από 4 διαδοχικές νίκες (όλες στο Μόναχο), για πρωτάθλημα, Κύπελλο Γερμανίας και Ευρωλίγκα. Απόψε θα παραταχθεί με προβλήματα, ο αρχηγός Λούτσιτς και ο Ρούμπιτ δεν ακολούθησαν την αποστολή, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Γουόλντεν και Βάιλερ-Μπαμπ. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, ποντάροντας στο 1.87 του άσου με -5,5 πόντους.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Όλη η επικαιρότητα