Lifestyle

Ρίτα Γουίλσον – Χρήστος Μάστορας: Ο διάλογός τους στο instagram

Ακούστε το άρθρο

Μία δημοσίευση του Χρήστου Μάστορα στο instagram, ήταν η αφορμή για να επικοινωνήσει μαζί του διαδικτυακά η Ρίτα Γουίλσον. Η σύζυγος του Τομ Χανκς η οποία έχει αναρρώσει πλέον από τον κορωνοϊό, εντόπισε την ημίγυμνη φωτογραφία που πόσταρε ο frontman του συγκροτήματος Μέλιsses, με φόντο τον συννεφιασμένο αττικό ουρανό, όπου ανέφερε: «Η μεγάλη συναυλία στον ουρανό». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The great gig in the sky

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras) στις

«Υπέροχη Ελλάδα» ήταν το σχόλιο της Ρίτας Γουίλσον, με τον Χρήστο Μάστορα να της απαντά: «Όταν αυτή η τρέλα τελειώσει σε περιμένουμε!».

rita_wilson

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο ντουέτο «Let Me Be» που παρουσίασαν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, τον περασμένο Ιούνιο στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η @Panik_entertainment_group έφερε κοντά την διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια @ritawilson και τον αγαπημένο μας @xmastoras οι οποίοι παρουσίασαν απόψε στη σκηνή του @snforg και το #summernostosfestival ⠀ Όπως δήλωσε η Rita Wilson, οι δυο τους ετοίμασαν εξ αποστάσεως το #letmebe και βρέθηκαν για πρώτη φορά απόψε στη σκηνή! Μια πολύ συγκινητική στιγμή και ένα τραγούδι που ανυπομονούμε να ακούσουμε ❤️⠀ ⠀ #RitaWilson #xristosmastoras #live @melisses_official #panikstars

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panik Entertainment Group (@panik_entertainment_group) στις

via

Όλη η επικαιρότητα