Lifestyle Sexy

Rita Ora – Ποζάρει μόνο με τα μικροσκοπικά της εσώρουχα στον καναπέ και βάζει φωτιά στο Instagram

Ακούστε το άρθρο

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της μουσικής βιομηχανίας. Και έχει όλο το πακέτο. Η Rita Ora, με καταγωγή από το Κόσοβο, κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή, μαγεύει το κοινό τόσο με τη φωνή της όσο και με το καλλίγραμμο σώμα της το οποίο φροντίζει να αναδεικνύει μέσα από τις στιλιστικές της επιλογές που είναι σέξι και αρκετά προκλητικές. Ωστόσο, από ότι φαίνεται την πιο αποκαλυπτική εικόνα της, η pop star, τη φύλαξε ως δώρο για τους θαυμαστές της για την περίοδο των γιορτών, αφού το post που θα δεις παρακάτω, έβαλε «φωτιά» στο Instagram.

Η 29χρονη που βρίσκεται στο Λονδίνο, άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και αποφάσισε να χαλαρώσει στον καναπέ της φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή μικροσκοπικά, λευκά εσώρουχα τα οποία άφησαν ελάχιστα στη φαντασία των αντρών. Την εικόνα της έκανε ακόμα πιο πικάντικο το μακιγιάζ της, αφού στη φωτογραφία η Rita Ora φοράει κόκκινο κραγιόν στα χείλη και έχει δημιουργήσει ένα cat eye look στα μάτια.

Το μόνο σχόλιο που έκανε η σταρ στη λεζάντα της φωτογραφίας, ήταν το όνομα της φίλης της Anda Vlasaku, η οποία και απαθανάτισε στο φακό αυτό το στιγμιότυπο.

View this post on Instagram

❄️ @andasaku

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

via

window._taboola = window._taboola || [];
_taboola.push({
mode:'alternating-marieclaire',
container: 'taboola-alternating-below-article-126175',
placement: 'Alternating Below Article',
target_type: 'mix',
tracking: 'utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery'
});

Όλη η επικαιρότητα