Ηλεία Περιβάλλον

Ροδινά Ζαχάρως: Δενδροφύτευσαν στα καμένα

Ακούστε το άρθρο

Δενδροφύτευση στις καμένες εκτάσεις στα Ροδινά πραγματοποίησαν προχθές το πρωί ο δήμος Ζαχάρως σε συνεργασία με το Δασαρχείο Ολυμπίας, την Πυροσβεστική, τις υπηρεσίες Καθαριότητας του δήμου, μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Ζαχάρως, καθώς και ενεργούς πολίτες της περιοχής, με στόχο να αποκαταστήσουν –στο μέτρο του εφικτού- τις «πληγές» από τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Νίκος Φάμελος ευχαρίστησε τους μαθητές και τους καθηγητές των σχολείων, όλες τις υπηρεσίες που συμμετείχαν, τους εθελοντές και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Δημήτρη Κόσσυφα, για την πρωτοβουλία  και την ουσιαστική παρέμβαση προς το περιβάλλον, την τοπική κοινωνία και την εθελοντική διάθεση όλων.

«Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί μονόδρομο για τη νέα γενιά. Ο εθελοντισμός ενδυναμώνει την κοινωνική συνοχή και ανοίγει νέους ορίζοντες σε όλους μας και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους, για να βγούμε από το σημερινό αδιέξοδο που αντιμετωπίζουμε. Οι μαθητές και οι εθελοντές είναι ο “σπόρος” για το περιβάλλον αλλά και το μέλλον μας», δήλωσε ο κ. Φάμελος.

Όλη η επικαιρότητα