Ελλάδα

Ρόδος: 31χρονη Βρετανίδα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού- Από τέσσερις Βέλγους

Μία 31χρονη Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, από τέσσερις Βέλγους, στη Ρόδο.
Ακούστε το άρθρο

Μία 31χρονη Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, από τέσσερις Βέλγους, στη Ρόδο. 

Μετά την καταγγελία της τουρίστριας, που έγινε στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου νωρίς το πρωί της περασμένης Δευτέρας, συνελήφθησαν τέσσερις Βέλγοι, ηλικίας από 31 έως 35 ετών.

Στην καταγγελία της η 31χρονη Βρετανίδα ανέφερε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Φαληράκι. Η γυναίκα περιέγραψε ότι με φίλες της είχαν πάει σε κλαμπ της περιοχής, όπου κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Εκεί γνώρισαν παρέα 5-8 ατόμων και μετέβησαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι τελευταίοι.

Η γυναίκα ανέφερε ότι συνευρέθηκε ερωτικά, με τη συναίνεσή της, με ένα από τα μέλη αυτής της παρέας. Όμως, κατά τη διάρκεια της πράξης, κατήγγειλε ότι την περικύκλωσαν οι φίλοι του άνδρα, οι οποίοι άρχισαν να την τραβάνε.

Η 31χρονη περιέγραψε ότι ο άνδρας με τον οποίο είχε συνευρεθεί ερωτικά δεν συμμετείχε σε αυτό και πως εκείνη του είπε: «Δεν θέλω να πάω μέσα, αλλά να μείνω μαζί σου», όμως εκείνος δεν έκανε κάτι για να το αποτρέψει.

Τελικά, σύμφωνα με την καταγγελία την οδήγησαν στο δωμάτιο και την πέταξαν στο κρεβάτι και τα εν λόγω άτομα ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά τη θέλησή της. Έπειτα από πολλή ώρα, η γυναίκα κατάφερε να σηκωθεί και να πάει στο μπάνιο, κλειδώνοντας την πόρτα. Τα άτομα τα οποία κατήγγειλε προσπαθούσαν να μπουν στο μπάνιο, χωρίς να τα καταφέρουν. Στη συνέχεια η γυναίκα αποχώρησε από το ξενοδοχείο και επέστρεψε σε εκείνο όπου διέμενε η ίδια.

Στο μεταξύ, στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου της Ρόδου έγινε και νέα καταγγελία για βιασμό, αυτή τη φορά από 17χρονη Γαλλίδα.

Η ανήλικη κατήγγειλε ότι το βράδυ της Τρίτης πήγε με την αδελφή της και ένα γκρουπ 25 ατόμων να διασκεδάσουν. Ένα από τα μέλη του γκρουπ, αφού χόρεψαν και κατανάλωσαν αλκοόλ, της ζήτησε να πάνε στην τουαλέτα και εκείνη αρνήθηκε.

Όταν το γκρουπ ετοιμαζόταν να φύγει, ο άνδρας- σύμφωνα με την ίδια- την τράβηξε από το χέρι και την οδήγησε στην τουαλέτα, όπου άρχισε να την φιλάει και στη συνέχεια την εξανάγκασε σε συνουσία, ενώ εκείνη του ζητούσε να σταματήσει, σύμφωνα με την καταγγελία.

Η ανήλικη και η αδελφή της ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου και ο 23χρονος Ιρακινός συνελήφθη έξω από κέντρο όπου διασκέδαζε το γκρουπ. Ο συλληφθείς αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται και υποστήριξε πως ό,τι συνέβη μεταξύ τους έγινε με την συναίνεσή της.

Με πληροφορίες από Δημοκρατική 

Όλη η επικαιρότητα