Categories: Ελλάδα

Ρόδος: Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό της 44χρονης

Share

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης Ελένης, που αγνοείται στη Ρόδο. Οι καταθέσεις από οικεία της πρόσωπα συνεχίζονται, ενώ έχει υποβληθεί και αίτημα για άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών της συνδιαλέξεων και συγκεκριμένα του κινητού της τηλεφώνου.

Την Πέμπτη αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Α.Τ. Αρχαγγέλου συνέχισαν να επεξεργάζονται βίντεο από κυκλώματα παρακολούθησης καμερών στην ευρύτερη περιοχή του Αρχαγγέλου και της Μαλώνας και διαπίστωσαν ότι η 44χρονη εισήλθε περίπου στη 01:20 στο ησυχαστήριο του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο και αναχώρησε από το σημείο μία ώρα μετά.

Προέκυψε, εξάλλου, από καταθέσεις ότι η 44χρονη μιλούσε, μετά την αναχώρησή της από το σημείο, στο κινητό της τηλέφωνο και ότι το στίγμα χάθηκε αργότερα, σύμφωνα με τη Δημοκρατική.

Βοσκός κατέθεσε ότι την περασμένη Δευτέρα -ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της- περίπου στις 15:30 στην περιοχή «Λιβάδια», μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας, η αγνοούμενη μητέρα τού ζήτησε πληροφορίες για τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή.

Στη συνέχεια η 44χρονη φαίνεται πως κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητό της σε άλλο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή «Νιόγλια», όπου εντοπίστηκε και το αυτοκίνητό της, χωρίς όμως ίχνος της ίδιας.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 44χρονη μητέρα έχει ξαναφύγει στο παρελθόν από το σπίτι της αλλά όχι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως γράφει το ίδιο μέσο.

Στις 13:20 τη Δευτέρα επισκέφθηκε το μοναστήρι που δεν έχει αναγνωριστεί από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο και εκεί φέρεται να εθεάθη από τη σύζυγο ενός κατοίκου του Αρχαγγέλου ο οποίος το λειτουργεί και φέρεται να βρισκόταν την ώρα εκείνη στα Στεγνά.

Η 44χρονη φέρεται να αναχώρησε από τον συγκεκριμένο χώρο μόνη της με το αυτοκίνητό της -προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το πρωί της Τρίτης το αυτοκίνητό της βρέθηκε από κάτοικο της Μαλώνας ντελαπαρισμένο σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή «Νιόγλια» που οδηγεί στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Τα σενάρια που εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ. είναι δύο:

1. Το όχημα φέρεται να έχει σπρωχτεί στο ρέμα και να έχει ντελαπάρει καθώς δεν φαίνονται πουθενά ίχνη που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε είτε ατύχημα είτε έγκλημα στο συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα, συνεργείο της Σήμανσης συγκέντρωσε αποτυπώματα και DNA από το όχημα τα οποία και εξετάζονται.

2. Να άφησε η 44χρονη το όχημα με ανασφάλιστο το χειρόφρενο στο σημείο και να κύλισε και να ντελαπάρησε.