Ελλάδα

Ρόδος: Απειλούσε να σκοτώσει 15χρονη αν δεν του έστελνε γυμνές φωτογραφίες της

Άγνωστος άνδρας στην Ιαλυσό της Ρόδου απειλούσε ανήλικη κοπέλα για να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της
Ακούστε το άρθρο

Μία νέα υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης συγκλονίζει την κοινωνία της Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το dimokratiki.gr, μια 15χρονη κοπέλα κατήγγειλε έναν άνδρα για σεξουαλική εκμετάλλευση της και απειλές κατά της ίδιας της ζωής της, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανήλικη στην καταγγελία της, η οποία έγινε την Τετάρτη (05/10) στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού, πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε ένα αίτημα φιλίας στον λογαριασμό της στο Instagram από ένα άγνωστο σ’ αυτήν άτομο με το οποίο άρχισε να συνομιλεί.

Στην πορεία ο άγνωστος άνδρας την απείλησε ότι θα έκανε κακό στην οικογένειά της αν δεν του έστελνε γυμνές της φωτογραφίες και το κορίτσι φοβούμενο ενέδωσε.

Στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας έγινε ιδιαίτερα πιεστικός και της ζητούσε να του αποστείλει κι άλλες γυμνές της φωτογραφίες απειλώντας την αυτή την φορά ότι αν δεν υπάκουε θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες που του είχε ήδη αποστείλει.

Η 15χρονη, όπως είπε στους αστυνομικούς, τον μπλόκαρε και ενημέρωσε τους γονείς της και τις αρχές.

Την Πέμπτη εξετάστηκαν και οι γονείς της 15χρονης ενώ η δικογραφία που έχει σχηματιστεί θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου με πρωτο βήμα την παραγγελία για διενέργεια περαιτέρω προανάκρισης από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη ώστε να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για να λογοδοτήσει.

Πηγή: iEidiseis.gr

Όλη η επικαιρότητα