Μεσσηνία

Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικούς στην Καλαμάτα για να αποδράσει 25χρονος!

Ακούστε το άρθρο

Στο νοσοκομείο με εκδορές στο πρόσωπο απο χτυπήματα που δέχτηκαν από ομάδα 15 Ρομά, συγγενείς ατόμου που κρίθηκε προφυλακιστέος, βρέθηκαν δύο αστυνομικοί που προσπάθησαν να οδηγήσουν στα κρατητήρια έναν 25χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός Ρομά είχε εμφανιστεί αυτοβούλως ενώπιων του εισαγγελέα στα δικαστήρια της Καλαμάτας για να εκτελεστεί ένταλμα σε βάρος του που αφορούσε ληστείες. Στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο δικηγόρος του. 

Όλα εξελίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας όταν ο 25χρονος Ρομά παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα, μαζί με τον δικηγόρο του. Ακολούθως πήγε στον ανακριτή, ο ποίος του άσκησε κατηγορίες. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας όπου αστυνομικοί του πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και φωτογραφίες. Στην συνέχεια τον οδήγησαν και πάλι στον ανακριτή, ο οποίος τον έκρινε προφυλακιστέο.

Στο ενδιάμεσο διάστημα, είχαν συγκεντρωθεί φίλοι και συγγενείς έξω το δικαστήριο που ανέμεναν την απόφαση. Μόλις είδαν τον 25χρονο να οδηγείτε στο περιπολικό με χειροπέδες στα χέρια από δυο αστυνομικούς, εξοργίστηκαν και επιτέθηκαν στον δικηγόρο του τον οποίον θεώρησαν υπεύθυνο για την δυσάρεστη εξέλιξη, στην συνέχεια κινήθηκαν κατά των αστυνομικών με αποτέλεσμα ο 25χρονος να ξεφύγει για λίγα λεπτά, αλλά μετά από καταδίωξη συνελήφθη! 

Ακολούθησε νέα επίθεση κατά των αστυνομικών και αυτή την φορά ο 25χρονος κατάφερε να δραπετεύσει! Οι αστυνομικοί οδηγήκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ πλέον εκτός απο τον δραπέτη πλέον, οι αρχές αναζητούν και όσους ξυλοκόπησαν τους αστυνομικούς.

Πηγή: newpost.gr

Όλη η επικαιρότητα