Παρουσίαση Επιχείρησης

ROMINA SHOPPING CENTER: Υπεροχή, φινέτσα και εντυπωσιακά σχέδια

Το κατάστημα ρούχων Romina shopping center βρίσκεται 3 γενιές δίπλας μας! Από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να ανταποκριθεί επάξια στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού. Η ανανέωση ήρθε το έτος 2008, όπου το κατάστημα στεγάστηκε σε νέο υπερσύγχρονο 3όροφο κτήριο. Η επωνυμία, τα εμπορεύματα και οι προτάσεις άλλαξαν με σκοπό να παρέχουν πλήρως τα καλύτερα ενδύματα της αγοράς!

Το πελατολόγιο εμπλουτίστηκε με νεανικό κοινό, το οποίο εμπιστεύεται ολοένα και περισσότερο τις προτάσεις του καταστήματος.

Υπεροχή, φινέτσα, εντυπωσιακά και ρομαντικά σχέδια ήρθαν να εμπλουτίσουν την γκαρνταρόμπα των πελατών χαρίζοντας μια όμορφη εμφάνιση!

Κάθε όροφος καλύπτει διαφορετικές ηλικίες γυναικών που θέλουν να ντύνονται κομψά και με την τελευταία λέξη της μόδας. Σε κάθε όροφο θα βρείτε ένα διαφορετικό στυλ και διαφορετικές εταιρίες, είτε πιο casual, είτε σχέδια για επίσημες εμφανίσεις και περιστάσεις! Καλύπτοντας παράλληλα τις οικονομικές σας απαιτήσεις με ενδύματα σε πιο προσιτές ή πιο υψηλές τιμές.

Η φιλοσοφία των ιδιοκτητών είναι να εμπλουτίζουν το εμπόρευμα του καταστήματος με πλήθος εταιριών που φροντίζουν να παρέχουν υψηλή ποιότητα και υψηλή αισθητική!

Σήμερα συνεργάζονται με περισσότερες από 40 εταιρίες γνωστές και αξιόπιστες στο χώρο της μόδας! Αυτό διότι αφουγκράζονται τις επιθυμίες και τις ανάγκες των καταναλωτών και τις αναζητούν στο χώρο της Ελληνικής Βιοτεχνίας. Φυσικά ευχάριστη εντύπωση προκαλούν και τα χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ, τσάντες, καθώς και τα υποδήματα γνωστών εταιριών. Επιπρόσθετα, αξίζει να αναφέρουμε πως το κατάστημα Romina shopping center εισάγει ιδιαίτερα ενδύματα και αξεσουάρ από εταιρίες του εξωτερικού. Μέσα από την αξεπέραστη ποιότητα, τις καλοραμμένες γραμμές και τα σχέδια που προτάσσει η μόδα σας προσφέρει μια όμορφη εμφάνιση για όλες τις ώρες!

Η συνεχής αναζήτηση είναι αυτό που χαρίζει νεανικό χαρακτήρα στο κατάστημα και «ταυτότητα» σε κάθε σας εμφάνιση !!!

Περιηγηθείτε και εσείς στον υπέροχο χώρο της μόδας και απολαύστε το φιλικό περιβάλλον και την καλύτερη εξυπηρέτηση, τόσο των ιδιοκτητών, όσο του έμπειρου ευγενικού προσωπικού.

Διεύθυνση: Αιόλου 13, Πύργος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26210 32038
Βρείτε μας στο facebook


Δείτε τον επαγγελματικό οδηγό του patrisnews.com 


Θέλετε να  καταχωρήσετε την επιχείρησής σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2621500567 και στο
 patrisnews@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα