Αθλητισμός

Ρότζερ Φέντερερ: Viral τα κλάματα με τον μεγάλο του αντίπαλο Ράφα Ναδάλ

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο Λονδίνο θα μείνουν χαραγμένες στην ιστορία - Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι του παγκόσμιου τένις δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους
Ακούστε το άρθρο
Ράγισαν καρδιές το βράδυ της Παρασκευής στην Ο2 Arena του Λονδίνου εκεί όπου ο Ρότζερ Φέντερερ έδωσε την τελευταία παράστασή του στα κορτ του τένις στο πλαίσιο του Laver Cup.

Και τι ιδανικότερος τρόπος να τελείωσει μια καριέρα από το να γίνει αυτό έχοντας στο πλευρό σου τον μεγαλύτερο αντίπαλό σου. Ο λόγος για τον Ράφα Ναδάλ ο οποίος αποτέλεσε το αντίπαλον δέος σε όλη την τεράστια πορεία του Ρότζερ Φέντερερ στο τένις.

Ο Ισπανός τενίστας εξάλλου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στα τελευταία λεπτά της παρουσίας στα κορτ του Ελβετού GOAT του τένις εξηγώντας στη συνέχεια ότι όσα συνέβησαν στο Λονδίνο το βράδυ της Παρασκευής ήταν η πιο δύσκολή βραδιά της καριέρας του.

Όπως εξομολογήθηκε, μάλιστα, όταν μπήκε στο γήπεδο τα χέρια του έτρεμαν και γι’ αυτό έκανε double fault στον πρώτο πόντο του αγώνα στο διπλό με αντιπάλους τους Τιαφό και Σοκ.

«Όταν ο Ρότζερ εγκαταλείψει τα κορτ, μαζί του θα φύγει και ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου μετά από όλες τις στιγμές που είχαμε απέναντι ή δίπλα σε σημαντικές περιστάσεις της ζωής μου. Γι’ αυτό και “έσπασα” όταν είδα την οικογένειά του, όλο τον κόσμο. Είναι δύσκολο να περιγράψω τι ένιωσα αλλά ηταν μια απίστευτη στιγμή» δήλωσε ο Ναδάλ μετά τον τελευταίο αγώνα του Ρότζερ Φέντερερ.

nadal-federer3
nadal-federer2
nadal-federer1

Στην ανάρτησή του στο Instagram μετά τον αγώνα ο Ράφα Ναδάλ αρκέστηκε μόνο σε ένα «ευχαριστώ» στον Ρότζερ Φέντερερ συνοδεύοντας την ανάρτησή του με φωτογραφίες από τον ιστορικό πλέον τελευταίο αγώνα του μεγάλου Ελβετού τενίστα.

Όλη η επικαιρότητα