Ηλεία

«Ρούφηξαν» 800 λίτρα καύσιμα και ξήλωσαν μπαταρίες από οχήματα του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο χώρος στάθμευσης οχημάτων του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης γίνεται στόχος «ποντικών» που ρουφούν καύσιμα και κλέβουν άλλα υλικά από τα οχήματα.

Χθες το πρωί έγινε αντιληπτή άλλη μια τέτοια κλοπή στο χώρο στάθμευσης οχημάτων του  Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Κλοπή με βυτίο

Εργαζόμενοι που πήγαν να παραλάβουν τα απορριμματοφόρα διαπίστωσαν την κλοπή. Αμέσως ειδοποίησαν τον δήμο και την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες οι «ποντικοί» αυτή τη φορά «ρούφηξαν» περίπου 800 λίτρα πετρέλαιο κίνησης, και αφήρεσαν και δύο μπαταρίες από οχήματα. Είναι η πρώτη κλοπή για το 2018, που σημειώνεται στο χώρο, αφού και πέρυσι είχαν διαπιστωθεί κλοπές και αφαιμάξεις καυσίμων. Η χθεσινή κλοπή ίσως να είναι η μεγαλύτερη σε ποσότητα.

Υλικό από κάμερες

Στην αστυνομία δόθηκε υλικό από κάμερες που υπάρχουν σε γειτονικό οικόπεδο. Δεν αποκλείεται οι κάμερες να έχουν εντοπίσει τις ύποπτες κινήσεις. Στο συγκεκριμένο χώρο δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας. Η κλοπή πρέπει να έγινε από τις πρώτες πρωινές ώρες χθες με φορτηγό που μπήκε στο χώρο και με αντλία «ρούφηξε» τα καύσιμα. Φυσικά χρησιμοποίησαν και αντλία.

Το οικόπεδο των περίπου τριών στρεμμάτων που βρίσκεται στη Μυρσίνη, στο δρόμο που συνδέει τα Λεχαινά, έχει παραχωρηθεί δωρεάν από ιδιώτη. Ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης πέρυσι το καλοκαίρι είχε καθαρίσει το οικόπεδο των παλαιών σφαγείων της Βάρδας, το περιέφραξε, τοποθέτησε προβολείς και είχε εκφραστεί η πρόθεση να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης των οχημάτων του δήμου, που είναι δύο λεωφορεία, επτά απορριμματοφόρα, δύο φορτηγά, δύο JCB, ένα γκρέιντερ και ένα μικρό φορτηγό.

Όλη η επικαιρότητα