Ηλεία

Ρουπάκι: Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων – Παρασύρθηκε μάνα και παιδιά

Ακούστε το άρθρο

Δεκάδες τροχαία ατυχήματα, δεκάδες τραυματίες,εκνευρισμοί, διαπληκτισμοί μεταξύ οδηγών, παιδιά να κινδυνεύουν, είναι το σκηνικό που υπάρχει τουλάχιστον μισό αιώνα στο Ρουπάκι και δημιουργείται εξαιτίας δύο ξύλινων στύλων της ΔΕΗ που βρίσκονται στην άκρη της μοναδικής πλατείας, στην πλέον πολυσύχναστη διασταύρωση του Κάμπου.

Nωρίς το απόγευμα της Κυριακής, λίγο πριν τις 16.30 κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκαν στη διασταύρωση του… μαρτυρίου τρία ΙΧ που εκινούντο σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά δύο ΙΧ και στη συνέχεια ένα από αυτά εμβόλισε τρίτο ΙΧ το οποίο και παρέσυρε τρεις πεζούς, μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της ηλικίας 7-11 ετών. Ευτυχώς και οι τρεις τραυματίστηκαν ελαφρά. Ελαφρά τραυματίστηκε και ένας οδηγός. Στο σημείο έφθασαν αμέσως δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οι 4 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Η Τροχαία Ήλιδας διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Κώστας Ρέγκλης, πρόεδρος ΤΚ: «Έλεος! Θα θρηνήσουμε θύματα!»

Ο πρόεδρος του Κοινοτικού Διαμερίσματος  Ρουπακίου κ. Κώστας Ρέγκλης δήλωσε: «Δυστυχώς! Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα σήμερα με τρεις πεζούς τραυματίες! Δεν πάει άλλο! Πότε θα ληφθούν μέτρα στη διασταύρωση αυτή; Το φωνάζουμε χρόνια τώρα! Πρέπει δηλαδή να θρηνήσουμε νεκρούς; Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Έχουμε προτείνει λύσεις αλλά οι αρμόδιοι αδιαφορούν προκλητικά. Οι διερχόμενοι οδηγοί δεν έχουν ορατότητα και δεν μπορούν να ελέγξουν την διασταύρωση. Αυτό ίσως να έγινε και τώρα. Σήμερα συγκρούστηκαν τρία αυτοκίνητα και  τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις συντοπίτες μας, μάνα με τις ανήλικες κόρες της! Έλεος δεν πάει άλλο! Πρέπει σήμερα να βρεθεί λύση. Θα αντιδράσουμε δυναμικά αν δεν δοθεί τώρα λύση!»

Όλη η επικαιρότητα