Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα» λέει ο Αλέξης Κούγιας

Share

Στην απόφασή του να αναλάβει την υπεράσπιση της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τα τρία παιδιά της, αναφέρθηκε εκ νέου ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας χαρακτήρισε την Ρούλα Πισπιρίγκου ως την «πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα».

«Έχω αηδιάσει με όσα έγιναν εις βάρος της»

Αναλυτικότερα, την είδηση ότι ο Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει την υπεράσπισή της, γνωστοποίησε η ίδια χθες Τετάρτη ενώ λίγη ώρα αργότερα και ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωση που βγήκε από το γραφείο του, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους συμφώνησε χειριστεί την υπόθεση.

Με νέα δήλωσή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» ο ποινικολόγος είπε πως: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα». Και συμπλήρωσε πως «έχει αηδιάσει» με όσα έγιναν σε βάρος της 34χρονης μητέρας των 3 κοριτσιών.

Ο κ. Κούγιας μας εξομολογήθηκε πως μετά το χειρουργείο που έκανε είχε τον χρόνο και διάβασε όλη την δικογραφία. Είπε επίσης πως εδώ και 3 μήνες συζητά με μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου, όμως αν δεν διάβαζε την δικογραφία και τα στοιχεία που υπήρχαν, δεν θα μπορούσε να απαντήσει θετικά.

Στο νοσοκομείο η Πισπιρίγκου

Τα ξημερώματα η Ρούλα Πισπιρίγκου, μεταφερόταν εσπευσμένα από τον Κορυδαλλό στο νοσοκομείο, αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα και αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, επέστρεψε στην φυλακή, αφοί οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό ώστε να παραμείνει στο νοσοκομείο.

πηγή:in.gr