Αχαϊα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η σκέψη για την Γεωργία Μπίκα και οι επόμενες κινήσεις στο θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά

Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι τα δεδομένα θα ανατραπούν και ευελπιστεί να αφεθεί σύντομα ελεύθερη. Το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις…
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι αμφιβολίες της πλευράς Πισπιρίγκου για τη εξέταση του Εργαστηρίου της Θεσσαλονίκης, στην οποία βρέθηκε η μεγάλη ποσότητα της θανατηφόρας κεταμίνης και ήταν αυτή που την κατέστησε κατηγορούμενη και την οδήγησε στον Κορυδαλλό, προέκυψαν μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, οπότε σε μία άλλη υπόθεση, αυτή της καταγγελίας βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, προέκυψαν πολύ διαφορετικά τοξικολογικά στοιχεία από αυτά του Εργαστηρίου «Ράικου» στο ΑΠΘ.

Ο δικηγόρος της 33χρονης μάνας, Οθων Παπαδόπουλος, δείχνει πλέον να πιστεύει σε λάθος εκτίμηση για την κεταμίνη, που ενοχοποιεί την πελάτισσά του, κάτι που θα επιχειρήσει να διαπιστώσει, σε άλλα εργαστήρια. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα πληρώσει η ίδια τα έξοδα για όλες τις εξετάσεις που έχει ζητήσει, με το κόστος όπως μετέδωσε το Live News, να μπορεί να φτάσει τα 5.000 ευρώ.

Ηδη έχει δεχθεί το αίτημα επανεξέτασης το υπερσύγχρονο Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης, υπό τον καθηγητή Τσατσάκη, με παγκόσμια αναγνώριση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εφόσον απαιτηθεί και για ενίσχυση του αντίλογου της Ρούλας Πισπιρίγκου, ότι δηλαδή δεν έδωσε εκείνη την κεταμίνη στο παιδί της, το αίμα δεν αποκλείεται να ταξιδέψει σε εξειδικευμένα Εργαστήρια του εξωτερικού, με κάθε νόμιμο μέσο και με κάθε ιατρικά αποδεκτή μεθοδολογία.

Βάσει πληροφοριών του pelop.gr, τον ίδιο δρόμο τη επανεξέτασης, στα Εργαστήρια Ηρακλείου και του εξωτερικού, θα πάρουν και τα φιαλίδια με αίμα της νεκρής Τζωρτζίνας από Καραμανδάνειο Πάτρας (ορός αίματος), 4 από το Νοσοκομείο Παίδων και 2 από το Ωνάσειο της Αθήνας, αφότου αναλυθούν τοξικολογικά από το Εγαστήριο «Ράϊκου».

Όλη η επικαιρότητα