Αθλητισμός

Run Greece Πάτρας: «Θρίμαβος» Μεϊντή με νέο ατομικό ρεκόρ

«Σάρωσε» η Ηλεία κάνοντας το «1-2» στα 10.000μ.
Ακούστε το άρθρο

Τεράστιο θρίαμβο της Ηλείας είχαμε στον αγώνα της Πάτρας Run Greece, μιας διοργάνωσης η οποία αποτελεί ένα σιρκουΐ αγώνων σε όλη την Ελλάδα, με την Πάτρα να αποτελεί έναν από τους σταθμούς του, μια διοργάνωση από τις σημαντικότερες στον κύκλο αυτών των αγώνων.

Ο Δημητράκης Μεϊντής, του Κοροίβου Αμαλιάδας, με νέο ατομικό ρεκόρ, έκοψε την… κορδέλα του τερματισμού, ακοολυθούμενος από τον Γιώργο Κωνσταντάρα του Απόλλωνα Πύργου, με την Ηλεία να πραγματοποιεί με αυτό τον τρόπο το «1-2». Στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου, βρέθηκε ο Χαριτωνίδης του Αρίωνα.

Ξέφυγε μετά το 5ο χιλιόμετρο

Ο Δημήτρης Μεϊντής, κέρδισε έναν αγώνα όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 200 αθλητές, ξεπερνώντας τον εαυτό του και τερματίζοντας πρώτος με σχετική ευκολία. Μέχρι το 5ο χιλιόμετρο προσπάθησαν να τον ακολουθήσουν δυο αθλητές. Από εκεί και πέρα ανέβασε ρυθμό με αποτέλεσμα να πάρει σημαντική διαφορά και να περάσει την γραμμή τερματισμού με διάφορα μεγαλύτερη του λεπτού!

Επόμενος στόχος ο Κλασικός Μαραθώνιος

Αυτός, πιθανόν, να είναι ένας από τους τελευταίους αγώνες του ομογενούς αθλητή με τα χρώματα του Κοροίβου αφού την επόμενη μεταγραφική περίοδο θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους αρκετές ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός. Επόμενος σημαντικός αγώνας θα είναι ο Μαραθώνιος της Αθήνας στις 12 Νοεμβρίου, με στόχο ένα χρόνο που θα τον κάνει τον καλύτερο Ήλειο αθλητή των τελευταίων χρόνων στην συγκεκριμένη απόσταση. Έναν συνεπή αθλητή σε όλα τα μεγάλα ραντεβού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δηλώνει πάντα «παρών».

Τα αποτελέσματα στα 10.000μ.

Δημήτρης Μεϊντής (Κόροιβος) 0:33:14.5
Γιώργος Κωνσταντάρας (Απόλλων Πύργου) 0:34:32.6
Χαρίτων Χαριτωνίδης (Αρίων) 0:34:52.7
Δημήτρης Τασσόπουλος (Αθηνόδωρος) 0:35:49.1
Νίκος Ροδόπουλος (ΟΝ Running) 0:36: 02.4
Γιάννης Πυργάς (-) 0:36:45:8.0

Όλη η επικαιρότητα