Ψυχαγωγία

«Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς»: 6 φορές που η Δήμητρα ήταν στο μυαλό κάθε γυναίκας!

Ακούστε το άρθρο

Ποιος, πείτε μου ποιος παρακαλώ, δεν έβλεπε αυτήν την απίστευτη κωμική σειρά; Όλοι και όλες έχουμε μεγαλώσει με τις τρομερές ατάκες αυτού του αχτύπητο δίδυμου, της Δήμητρας Παπαδοπούλου και του Θοδωρή Αθερίδη. Και είναι τόσο επιτυχημένο, που όσες φορές κι αν το δεις στις επαναλήψεις του Mega, νιώθεις σαν να το βλέπεις ξανά από την αρχή και γελάς το ίδιο.

Βέβαια, εξίσου επιτυχημένο είναι γιατί αναπαριστά με σχεδόν απόλυτη ακρίβεια τη ζωή ενός ζευγαριού που προσπαθεί να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα, αλλά κι ο ένας τον άλλον. Κάθε σκηνή σου προκαλεί ταύτιση και κάθε διάλογος μεταξύ των πρωταγωνιστών μοιάζει με όσα έλεγες τις προάλλες με τη δική σου σχέση ή έστω με κάποια προηγούμενη σχέση σου!

Έτσι, θυμήθηκα κάποιες αξέχαστες στιγμές από το σίριαλ, που η Δήμητρα ήταν και είναι μέσα στο μυαλό κάθε γυναίκας, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια:

#1 «Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Αν κάτι θυμόμαστε από το «Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς», τότε σίγουρα είναι η συγκεκριμένα ατάκα. Πόσες και πόσες κοπέλες που έχουν μία μακροχρόνια σχέση και κάνουν μελλοντικά σχέδια, έχουν σκεφτεί από το πότε θα συγκατοικήσουν με το αγόρι τους μέχρι πόσα παιδάκια θα αποκτήσουν. Και κάπου μέσα σ’ αυτές τις σκέψεις, το μητρικό ένστικτο σου χτυπάει την πόρτα και αναρωτιέσαι με το ίδιο παράπονο σαν τη Δήμητρα, «εγώ πότε θα γίνω μάνα;».

#2 Όταν μια γυναίκα ζηλεύει, να τη φοβάσαι

Μπορεί να το παίζουμε υπεράνω και πολιτισμένες και πολύ δεκτικές κάθε φορά που το αγόρι μας αποφασίζει να είναι ειλικρινές μαζί μας, αλλά στην πραγματικότητα έχουμε ήδη σκεφτεί 100 τρόπους για να «εξοντώσουμε» το θηλυκό που κυκλοφορεί στα πόδια του. Υστερικές να ζηλεύουμε και να κάνουμε σκηνές από μόνες μας δεν είμαστε, οι άντρες απλά δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης!

#3 Γαμώ τις πρώην!

Οκ είπαμε δεκτικές κι ανοιχτόμυαλες, να ξέρουμε και 2-3 ονόματα από πρώην να φυλαγόμαστε, αλλά δε θέλουμε να μάθουμε και τι έκαναν μαζί. Αυτομάτως μπαίνουμε σε μια διαδικασία σύγκρισης και αναλύουμε κάθε λεπτομέρεια που μαθαίνουμε για την πρώην που στο τέλος αποκτάμε ανασφάλειες και κόμπλεξ που δεν είχαμε. Και μετά απορούν «πώς κάνουμε έτσι;» κι «αυτά ανήκουν στο παρελθόν» και θες να σου πω εγώ σε πόσα μέρη έχω πάει με τον πρώην μου, να δούμε αν θα ξαναπάμε…

#4 Βγήκε μόνος του για ποτό; Την επόμενη μέρα θα τα… ξεράσει όλα.

Σίγουρα δε γίνεται να βγαίνουμε παντού μαζί, ο καθένας έχει και το χώρο του και μπορεί να βγαίνει και μόνος του. Αλλά όχι χωρίς να υπάρχει και μία ενημέρωση για το «πού» και «με ποιους». Πετάνε εκεί ένα «μωρό μου, θα βγω για ένα ποτό με τα παιδιά» και νομίζουν ότι ξεμπέρδεψαν. Καλό το αστειάκι! Κι όποια πληροφορία θελήσουν να παραλείψουν «κατά λάθος», πίσω έχει η αχλάδα την ούρα. Γιατί και θα το μάθουμε και θα υποστούν τις συνέπειες…

#5 Άμα θέλουμε να υποκριθούμε οργασμό, ούτε ο ανιχνευτής αλήθειας δε μας καταλαβαίνει

Κάποιες φορές το σεξ είναι πολύ καλό, κάποιες άλλες απλά καλό και κάποιες απλά… κακό. Μπορεί να μην έχουμε εμείς όρεξη, μπορεί να μην είναι οι συνθήκες κατάλληλες, μπορεί να μη μας άναψε ο άλλος. Και ποιες είμαστε εμείς τώρα να του πληγώσουμε τον αντρικό εγωισμό και να μην σταθεί ξανά στο «ύψος» των περιστάσεων, επειδή θα το σκέφτεται συνέχεια; Έτσι τα έχουμε όλοι καλά και ελπίζουμε σε καλύτερες επιδόσεις την επόμενη!

#6 Τα καλλυντικά μας δε θα τα ξαναπιάσετε, τα καλλυντικά μας

Τα καλλυντικά μιας γυναίκας είναι για εκείνη θησαυρός. Δεν επιτρέπεται να τα ακουμπάει κανείς άλλος, εκτός από την ίδια. Ούτε για ερωτική αφιέρωση στον καθρέφτη. Και δεν είμαστε τρελές που δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Προφανώς και θέλουμε το αγόρι μας να παίρνει πρωτοβουλίες και να μας κάνει ρομαντικές εκπλήξεις, αλλά με το καλό μου κραγιόν; Πού στη χειρότερη να κάνει 15-20€; Να πάω να του κάνω κι εγώ μία αφιέρωση αγάπης πάνω στα καινούρια του αθλητικά;

Πηγή: NEOPOLIS

Όλη η επικαιρότητα