Αθλητισμός

Σ.Δ.Π. Ηλείας: «Ο Σύνδεσμος δεν πεθαίνει ποτέ»!

Υπό τις ευλογίες του Θεοφιλέστατου  Επίσκοπου Ωλένης κου Αθανάσιου, ο Σ.Δ.Π. Ηλείας έκοψε  προχθές βράδυ την πίτα του,  στην αίθουσα του Επαρχείου  στον Πύργο, χωρίς βέβαια την παρουσία της ΕΠΣΗ (για μια ακόμα χρονιά), αλλά και κανενός εν – ενεργεία διαιτητή, αλλά όμως όλων των παλιών μελών του!

Η εκδήλωση έγινε με την παρουσία εκπροσώπων του Συλλόγου Προπονητών  Ποδοσφαίρου Ηλείας, καθώς επίσης  και της Πολιτιστικής Αθλητικής Κίνησης Ηλείας. Τυχερός της βραδιάς  ο γιός του διαιτητή Κώστα Λιάγκουρα , Γιώργος – Αθανάσιος , που κέρδισε  το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε μια εικόνα με τον πολιούχο  του Πύργου, Αγ. Χαράλαμπο!

Σπ. Βασιλείου(Πρόεδρος Σ.Δ.Π.Η.) : «Ο σύνδεσμος  είναι  το δεύτερο σπίτι των διαιτητών»!

Στην σύντομη ομιλία του  ο πρόεδρος του Σ.Δ.Π. Ηλείας  κ. Σπύρος Βασιλείου  τόνισε: «Ο σύνδεσμος  διαιτητών δεν πεθαίνει ποτέ, και θα υπάρχει  πάντα! Καθώς είναι ο μοναδικός φορέας των διαιτητών! Εμείς  θεωρούμε όλους τους διαιτητές(εν ενεργεία και μη) μέλη μας, καθώς δεν διώξαμε κανέναν! Βεβαίως και αναγνωρίζουμε  την εκάστοτε  ΕΠΣΗ, ως  την προϊσταμένη αρχή του Ηλειακού Ποδοσφαίρου, με διάθεση συνεργασίας!  Πράγμα που σημαίνει ότι δεν αντιδικούμε με κανέναν, όμως  ως ζωντανός σύνδεσμος που είμαστε, περιμένουμε  από την πολιτεία  να εφαρμοστούν οι νόμοι! Γιατί τότε  θα έχουμε και την δικαίωση  των συνδέσμων διαιτητών, όπως πρώτος  έχει  ήδη προτείνει ο αρχή – διαιτητής της ΕΠΟ κ. Περέιρα»!

Όλη η επικαιρότητα